Приятел в нужда се познава“ гласи старата поговорка. Приятелят е

...
Приятел в нужда се познава“ гласи старата поговорка. Приятелят е
Коментари Харесай

Какво превръща всяка зодия в добър и верен приятел?

„ Приятел в потребност се познава “ гласи остарялата сентенция. Приятелят е индивидът, който постоянно е до нас, оказва помощ ни в сложни обстановки, изслушва и утешава, не съди, а поддържа.

Истинско благосъстояние е да имаш подобен човек в живота си, тъй като приятелите са фамилията, което самичък си избираш.

 

Овен

Вие сте прями и постоянно назовавате нещата с същинските им имена. Ако вашият другар е в неприятна обстановка, вие му отваряте очите. И най-много – помагате му да се оправи с компликациите.

Телец

Вие сте занимателни – а от време на време тъкмо от това се нуждаят приятелите ви. Знаете по какъв начин да ги успокоите и разсмеете, когато са на ръба да се разпаднат. Знаете по какъв начин да ги накарате да се усещат добре още веднъж.

Близнаци

Вие сте добър слушател. Без значение защо се оплакват приятелите ви, вие сте там, с цел да ги слушате. Могат да се разплачат. Могат да крещят против живота. Те могат да ви кажат безусловно всичко, тъй като ще бъдете там да ги изслушате. 

Рак

Вие сте като педагог – когато пристигна време да разчиства каша, вие сте първият, който подава ръка за помощ. Вие сте този със препоръките, този, който постоянно знае какво да прави.

Лъв

Вие привиквате хората – когато някой се държи като гъз, го уведомявате. Вие държите околните си на земята и им хвърляте по едно око дали всичко е наред.

 

Дева

Вие сте надъхващ другар – всякога, когато непосредствен човек разгласява селфи или се настройки, преди да излезе с вас, вие му казвате какъв брой добре наподобява. Карате околните си да се усещат уверени и секси.

Везни

Вие сте прощаващ другар. Ако другар за известно време изчезва от лицето на Земята и не ви се обажда, тъй като претърпява сложен интервал, вие му простите. Ако има неприятен ден и работи прочувствено, вие му простите. Ако закъснее за среща или му отнеме прекомерно доста време, с цел да отговори на известията ви, вие му простите.

Скорпион

Вие сте лоялни другари. Винаги защитавате и сте на страната на околните си хора. Ако някой приказва нелепости за тях, вие ще ги отбраните. Никога няма да оставите някой да ги нагрубява, до момента в който сте в близост.

Стрелец

Никога не съдите. Вашият другар би могъл да признае най-дълбоките ви, най-мрачните ви секрети и вие не бихте се разсърдили, нито бихте почнали да ги гледате по друг метод. Вие също сте преживявали компликации, тъй че не се държите високомерно и наперено. Хората от време на време бъркат и вие просто го приемате. 

Козирог

Подкрепящи сте. Когато ваш другар желае да направи нещо, без значение дали е да предложения на среща индивида, който харесва, или да кандидатства за нова позиция, вие го карате да се усеща като че ли към този момент е постигнал задачата си. Уверявате се, че околните ви знаят, че същински вярвате в тях.

 

Водолей

Вие сте брутално почтени. Ако ваш другар преследва неверния човек, вие ще го върнете в действителността. Ще поговорите с него и ще се уверите, че в последна сметка няма да се нарани.

Риби

Вие сте настоятелни, само че по добър метод. Ако има концерт или филм или ресторант, на който желаете да отидете, ще планирате деня с приятелите си. Ще ги насърчите да дойдат с вас и да си прекарат добре.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР