Приятел съм на премиера Борисов и съм директор на телевизия

...
Приятел съм на премиера Борисов и съм директор на телевизия
Коментари Харесай

Верните Лакеи На Арестуваната Кметица Иванчевя Я Бранят Със Зъби И Нокти, Но Този Път Не Им Стана Номерът! Срещу Тях Се Изпраяи

" Приятел съм на премиера Борисов и съм шеф на телевизия Европа. Вярвам на лекар Кърджилов, той е получил награди. Но вие вярвате ли в телепортацията и " Седморката на Блейк "... Как тези пари са се озовали в колата на кметицата Десислава Иванчева. Един човек си е взел 14 хиляди евро и си е тръгнал пешком. А тези пари по какъв начин са се оказали в колата ", попита няколко пъти Харизанов.

Кърджилов пък го отвърна, че против Харизанов имало 4 обвинявания. " Нямам никакви обвинявания, не съм обвинен за нищо ", отсече Харизанов, смеейки се в ефир.

" Не е хубаво да обиждате гостите в ефир ", отбрани Харизанов водещият Емил Кошлуков.

" Вие се занимавате с измами, като събирате от профил във Facebook пари за гаранцията на Иванчева, а тя няма гаранция, написа за гаранция ", тропна по масата Харизанов и напомни, че Иванчева към този момент е оставена в ареста.

" Написали сме, че парите са за хипотетична гаранция. Може да я освободят при постъпване на нови доказателствата. Отворете страницата - не написа, че събираме за гаранция. Няма да осъдят Иванчева, тя ще осъди страната в Европейския съд по правата на индивида ", отсече Кърджилов. Той добави, че Дюлгеров е оставил парите в колата.

" Това е проведена незаконна група с присъединяване на КПКОНПИ и профилираната прокуратура ", съобщи още пиарът, който добави, че не е пиар на " Зелените " от 3 години.

На финала Кърджилов сподели на Кошлуков документи с разкрития по какъв начин ще бъде застроен квартал " Младост ". Той отхвърли да напусне незабавно студиото, макар че идващите посетители към този момент бяха в ефир. Заради това водещият избухна: " Това е безсрамие! "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР