Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и

...
Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и
Коментари Харесай

Кои са най-верните ви приятели, според зодиите

„ Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и може да ти я запее даже, когато си я не запомнил. ”
- Дейв Бари
Представителите на някои от зодиакалните знаци са правилни на другарството и за нищо на света не са склонни да ви предадат, в случай че към този момент сте спечелили тяхното доверие.
Кои обаче са те, занапред ще разберете:
Стрелец
Ако до себе си имате човек Стрелец, не се отхвърляйте от това другарство. Стрелците са хора, които имат високи критерии и условия. Не се доверяват току – по този начин, само че повярват ли във вас, ще ви поддържат безотказно.

Те постоянно се стремят да извадят целия капацитет на показ у хората, които ценят и обичат. Винаги мислят за дейностите си, тъй че да не разрешат те да обиден близките. Мъдри и дълбокомислещи хора са.
Стените, пазещи сърцето им, са доста постоянни. Веднъж пробиете ли ги, ще сте част от техния живот.
 Топ 3 най-приятелските зодиакални знаци Топ 3 най-приятелските зодиакални знаци
Всички имаме щастието да сме заобиколени с положителни другари. Някои са ни по-доверени, а други са с нас единствено за компания " на маса " и знаем...
Риби
По природа представителите на зодия Риби са извънредно чувствителни хора. В началото наподобяват прекалено сдържани и срамежливи и вероятно това ще ви накара да мислите, че не ви желаят за другари.
Те обаче обичат да следят протичащото се в профил. Използват по-малко думи и повече дейности. Ако имате другар Риби в живота си, то вероятно знаете това.

За тях езикът на тялото е доста значим. Състрадателни са и постоянно са подготвени да ви се извинят първи, в случай че виждат, че са сбъркали. Те са страхотни другари и не си позволявайте лукса да ги загубите!
 Най-доброто качество на всеки знак, с който сте най-хубави другари Най-доброто качество на всеки знак, с който сте най-хубави другари
Време е още веднъж да погледнем към положителните качества на зодиите. От Thought Catalog са показали в свое изследване най-хубавите качества на...
Козирог
За тях се знае, че са родени перфекционисти. Готови са да извърнат тил на всички, в случай че би трябвало да те защитят. Понякога обаче е мъчно да се разчита на тях, тъй като са доста положителни в укриването. Ако обаче спечелиш сърцето им, знай че имаш доста необичаен човек до себе си.
Везни
Това са най-хубавите зодии. Мили, чистосърдечни и положителни. Готови са постоянно да оказват помощ, в случай че е нужно. Никога няма да ви предадат, няма и да ви наранят. Не обичат да влизат в спорове, само че в случай че се постанова да ви защитят, сигурно ще го създадат.
Можете да се радвате на другарството си с представители на този зодиакален знак. Бъдете по-внимателни с тях, тъй като елементарно можете да ги нараните и прогоните от себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР