Приянка Чопра и Ник Джонас бяха сред звездните гости на

...
Приянка Чопра и Ник Джонас бяха сред звездните гости на
Коментари Харесай

Скарани ли са Меган Маркъл и Приянка Чопра

Приянка Чопра и Ник Джонас бяха измежду звездните посетители на кралската женитба на Меган Мaркъл и принц Хари. Херцогът и херцогинята обаче пропуснаха венчавката на своето приятелско семейство, която се организира в Индия, а като причина се посочи бременността на някогашната актриса.

Маркъл провежда охолно бебешко празненство в Ню Йорк предишния месец, на което участваха съвсем всички нейни близки и известни приятелки. Но без Приянка. И тези две събития дадоха мотив да се приказва за развалени другарски връзки сред двете известни дами .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) на Фев 25, 2019 в 2:38 PST

Според едната версия, Чопра е грубо афектирана на Меган, че не е била до нея в най-важния й ден , а по-късно пътува не един път и два пъти на далечни дистанции поради уговорките си като херцогиня. Именно по тази причина брачната половинка на Ник Джонас е решила дa пропусне бебешкото празненство на Маркъл в Ню Йорк, макар че е получила покана.

Истината обаче е малко по-различна. Приянка и Меган не са се трансформирали от първия приятелки във врагове. Просто и двете са задоволително известни и заети, с цел да имат време за непотребни драми.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, принц Хари, принц Уилям и формалната разлъка на фамилиите
Как Хари и Меган се отделиха от Уилям и Кейт

И следващата привилегията за херцога и херцогинята на Съсекс

Двете не престават да се чуват, а индийската актриса и модел е пропуснала забавата в Ню Йорк поради задължения, а не с цел да си върне на бременната херцогиня, написа ELLE.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР