Привличането не е феномен, който се случва без причина. Науката

...
Привличането не е феномен, който се случва без причина. Науката
Коментари Харесай

Черти на лицето и характера, които привличат околните

Привличането не е феномен, който се случва без причина. Науката има своите пояснения за това по какъв начин на подсъзнателно равнище хората биват привлечени от избрани черти на лицето, характера, позата, езика на тялото. Любовта или другарствата, както и колегиалното утвърждение се базират най-вече на тези индикатори. Ето за какво някои хора са по-харесвани от други и имат в обществения си кръг повече почитатели, както и повече интимни сътрудници.

Кои са чертите, които притеглят най-силно близките?

Плътни устни

Изследване на Университета в Манчестър открива, че най-привлекателната женска линия на лицето са устните. Сочното алено червило пък е спомагателен детайл, който прави дамата още по-неустоима. Прекрасен образец за това измежду звездите са Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон.

Зрителен контакт

Една от мощно привличащите внимание и утвърждение черти на личността е способността за открита връзка очи в очи. Зрителният контакт показва темперамент и неприкритост, които хората инстинктивно припознават като позитивни качества.

Сияйно бели зъби

Белите зъби потвърдено са по-привлекателни от пожълтелите и развалени, несъмнено. Хигиената на зъбите е първото, което събеседниците ви виждат, тъй че в случай че усмивката ви е кристално бяла и ослепителна, вероятността да имате триумф измежду хората е по-голяма.

Широка усмивка

Позитивните и постоянно усмихващи се хора имат по-широк кръг от другари, по-добре признати са измежду сътрудниците си и имат разнороден съкровен живот. Честната и неподправена усмивка печели позитиви при всички положения, стига да е подходящо изразена. Безпричинният смях има противоположния резултат.

По-плътен, безапелационен глас

Когато някой приказва с спокоен и нерешителен глас, възможностите да притегли внимание и утвърждение са доста по-малки спрямо говоренето с компактен и експресивен глас, който да показва решителност и убеденост в изявлението.

Широк ханш

Изследванията сочат, че мъжете биват привлечени полово от дами с по-широк и завършен ханш. Ако имате и тънка талия, възможностите ви измежду господата скачат още повече.

Език на тялото, който подсказва вашето привличане

Ако умеете да подсказвате вашите желания към отсрещния човек, без значение дали е полово или приятелско, несъмнено бихте имали триумф. Хората, които ловко употребяват езика на тялото в своя изгода се радват на утвърждението от близките.

Симетрия на лицето

Една от най-важните характерности за лицето съгласно откриватели и естетични хирурзи е симетрията на чертите на лицето. Ако сте естествено благословени с верни симетрични черти, благодарете на вашите гени. Може би те са в основата на триумфите ви измежду близките. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР