Привличането на централен нападател е цел №1 в зимната селекция

...
Привличането на централен нападател е цел №1 в зимната селекция
Коментари Харесай

Лудогорец ще търси нов централен нападател

Привличането на централен нападател е цел №1 в зимната селекция на Лудогорец. За подобен състезател упорства новият старши треньор на разградчани Павел Върба, написа " Тема Спорт ".

Той е решил детайлно обстановката и е стигнал до извода, че усилването на конкуренцията на този пост е най-належащо. В момента " зелените " разполагат единствено с двама централни нападатели - Клаудиу Кешерю и Якуб Шверчок.

Договорът на румънеца изтича през юни 2020-а и към този момент няма индикации той да бъде подновяван. Очаква се в най-скоро време договарянията да започват. Но даже и те да са с позитивен край, новият договор ще е най-вече за един сезон поради обстоятелството, че Кешерю е към този момент на 33 години. Той изпраща една от най-силните си години. През есента изигра общо 27 мача за Лудогорец във всички съревнования, като вкара 15 гола. Отделно за румънския народен тим в 8 срещи се разписа 6 пъти. Нормално, на база показаното, е нападателят да желае опазване на изискванията по контракта му или по-добри. Нещо, с което съгласно осведомени, към този момент в Разград не са изключително съгласни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР