Привличането на Бруно Фернандеш и Единсон Кавани може да се

...
Привличането на Бруно Фернандеш и Единсон Кавани може да се
Коментари Харесай

Рууни: Фернандеш и Кавани донесоха шампионския манталитет в Манчестър Юнайтед

Привличането на Бруно Фернандеш и Единсон Кавани може да се окаже решаващо за Манчестър Юнайтед през този сезон, защото и двамата имат манталитета на спечелилия, от който клубът се нуждае с цел да поддържа конкуренцията за купата, счита някогашният водач на Червените дяволи Уейн Рууни.

Двамата дойдоха предходната година, само че лишиха малко от натиска върху Пол Погба и това разреши на французина да разгърне цялостния си капацитет, счита още нападателят.
Погба вкара победния гол за 2:1 над Фулъм в сряда, като преди този момент Кавани изравни. А тази победа изстреля Ман Юнайтед на върха в класирането.

"През последните няколко години Юнайтед не беше подготвен да се бори за купата, само че в този момент там притеглиха играчи като Фернандес и Кавани - играчи с нрав за победа. Това е голямо преимущество и доста оказва помощ за повдигането на равнището на тима, разяснява мениджърът на Дарби Каунти пред публицисти.

''В момента Манчестър Юнайтед е кандидат за купата във Висшата лига. Казах го на треньорите в Дарби преди 6 седмици, че Юнайтед ще бъде първенец. И през днешния ден го усещам по същия метод.

''И Пол Погба ще играе голяма роля в това. Другите двама футболисти, които бяха привлечени и за които считам, че имат шампионски нрав, просто ще смъкват от напрежението. Така че той по-свободно ще може да ни демонстрира класата си ", добави Рууни. Винаги е доста мъчно да си единствен от топ-ниво в клуб от топ-ниво. Налага се да правиш повече, в сравнение с можеш сам''.

В момента Манчестър Юнайтед води в класирането с 2 точки пред Манчестър Сити, който обаче има и мач по-малко. Тимът играе с Ливърпул в 4-ия кръг за Купата на страната преди да срещне Шефилд Юнайтед другата сряда в среща от Восшата лига.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР