Привличането между колеги се среща често, тъй като прекарваме много

...
Привличането между колеги се среща често, тъй като прекарваме много
Коментари Харесай

Връзка на работното място? Не е много разумно

Привличането сред сътрудници се среща постоянно, защото прекарваме доста време с хора с общи ползи и професионални цели. Колкото и вълнуващи да са тайните срещи или откраднатите целувки, служебните романси основават неприятности, изключително в случай че сте женени. Не единствено кариерата и репутацията са заложени на карта, само че и бъдещето на брака ви. Ето тогава няколко аргументи, заради които не би трябвало да се замесвате в спекулация на работното място, написа jenite.bg.

Политики на компанията

Много компании имат строги политики против сътрудници, които се впускат в персонални връзки. И в случай че вие и вашият сътрудник инцидентно бъдете хванати да не спазвате главните правила, това може да ви коства работата и на двамата.

Офис злословия

Това е неизреченото предписание – слуховете се популяризират като пожар в офиса. И в случай че вие и вашият сътрудник започнете връзка между тях, все някой по някакъв метод несъмнено ще опознае и ще стартира да клюкарства за вас двамата. Да бъдеш непрекъснато в полезрението на обществеността, може да ви накара да бъдете в непрекъснато неприятно въодушевление и да загубите точки в работата.

Аферата може да докара до завършек на брака ви

Ако сте омъжени и имате освен това от флирт в работата, това може да унищожи брака ви. Изобщо не е рационално да губите години на обич, доверие и съгласие с колегата си поради спекулация.

Връзката ви няма да бъде спокойна

Аферата в офиса в никакъв случай не минава безпрепятствено. Можете да изпитате неприязън от страна на сътрудниците, в случай че излизате с някой по-висшестоящ. Може да наподобява в очите на другите, че бивате фаворизирани.

Сложни последствия

Ако пък се разделите с сътрудника си, ще би трябвало да се срещате още веднъж с него. Следователно може даже да отбягване да посещавате работното си място, с цел да не се изправяте на пътя на някогашния. Това може да докара до непрекъснати отсъствия, които могат да навредят на кариерата ви.

Ще изпитвате смесени усеща към колегата

Колкото и рационални да пробвате да бъдете, да ревнувате от триумфа на колегата си е естествено. Но в случай че и двамата работите дружно, ревността може да се ускори, причинявайки разриви във връзката. Нещо повече, няма да можете да отдадете своите 100% на работата си, тъй като от самото начало ще се разсейвате от наличието на колегата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР