Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за

...
Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за
Коментари Харесай

Типове мъжко поведение, което силно привлича жените

Привличането е комплициран механизъм. Това, което един човек намира за привлекателно, на различен може въобще да не прави усещане. И въпреки всичко има някои видове мъжко държание, които неизбежно вършат усещане на дамите и ги притеглят. Няма универсално предписание, само че несъмнено някои мъжки жестове работят като магнит за дамите.

Кавалерство
Рицарството може и да е историческа отживялост, само че в случай че някой мъж се държи с жена като рицар с присъщото му кавалерско отношение, това няма по какъв начин да остане неусетно. Както в предишното, по този начин и в сегашното кавалерството е същински удивително за дамите. Колкото и да се коства старомодно на някои хора, то постоянно е печелившо измежду нежния пол.

Зрителен контакт
В днешния свят, в който всеки гледа в екрана на телефона си, постоянно забравяме за зрителния контакт. Той е доста значим детайл от езика на тялото и заявяването на подготвеност за същинска открита връзка. Зрителният контакт е и метод да засвидетелстваме интереса си към някого, уважението си към него и желанието ни да се доближим до него. Ето за какво това прави мощно усещане на дамите и е нещо, което ги притегля в мъжкото държание.

Поемане на самодейност
Ако сте били на среща с мъж, който е неуверен и очевидно чака вие да вършиме първите крачки, това може да отблъсне доста дами. Колкото и инициативна и дейна да е една жена, тя няма по какъв начин да не се впечатли от мъжката решителност. Нерешителното и нерешително мъжко държание несъмнено не е магнит за дамите. Мъжете, които търсят евентуален сътрудник и са дейни в това свое предпочитание нормално показват интереса си към дамите по самобитен метод. Почти няма жена, която да не се впечатли от мъжката разпоредителност и увереност.

Показване на подготвеност
Всяка жена се впечатлява от способни мъже. Ако един мъж показва своите умения в дадена област, няма по какъв начин да остане неусетен. Компетентностите и ловкото им проявление без да бъдат натрапвани е майсторство в общуването, което несъмнено буди интерес.

Честност
Заради горчив опит в предишното, а и поради общобитуващото разбиране, че мъжете по принцип са по-склонни към неистини и изневери, доста дами се отнасят с съмнение към новите си ухажори. Ако у един мъж бъде видяна почтеност и неприкритост, той автоматизирано се трансформира в качествена партия за възможна връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР