Привличане на вниманието на жената /везни никак не е лесна

...
Привличане на вниманието на жената /везни никак не е лесна
Коментари Харесай

Най-добрите партньори за жената Везни

Привличане на вниманието на дамата /везни по никакъв начин не е лесна задача, само че задържането и е още по-трудно. Тя обича да флиртува, очарователна е и може да бъде доста добра компания. Този, който желае да я завоюва, би трябвало да работи стремително, с цел да не му я отмъкне различен " под носа ". 
Тази жена обожава любовната игра, като се стреми да резервира своята независимост по опция оптимално дълго време. Отдавна е известна със своята колебливост и за нея не съставлява проблем да анулира среща в последната минута.
Обича откритите и почтени хора. Много и харесва непрекъснато да и се обръща внимание, да бъде ухажвана със жанр. Когато стане дума за секс, за нея е значимо да бъде основана подобаващата конюнктура, а нейния сътрудник да не стопира с комплиментите и целувките. Предпочита да се оставя в ръцете му.
Според подредбата на звездната карта най-хубавите любовни съвпадения дамата Везни може да има с мъж от зодиите Стрелец, Лъв, Близнаци и Скорпион. И въпреки всичко с две от тези зодии тя ще има брилянтен съюз. 
Вижте кои са те.
С мъж Лъв
Това е доста публикувана композиция. Точно като надарения Данте и прелестната му изгора Беатриче, на която той е посветил своето цяло творчество и живот. Той е художникът, който цялостен живот рисува портрети в най-различни разновидности на своята жена, считайки нея за идеала на поколенията. Този мъж, един път попаднал на някакво ревю на предмети на изкуството, незабавно стартира да мечтае за нея, единствено по нейната изразителна поза и обноски. Тя мощно му припомня за един от всичките експонати, свободно разхождаща се в залата и освободила себе си от художествената рамка. мощното състояние, което заема Венера в знака Везни подарява на тази дама особена изисканост, естествена хармония и хубост на линията. Сред останалите дами тя се откроява със балансираността която има във всичко, а това прави имиджа и извънредно висок. Украшенията и постоянно са подбрани със изискан и съответстваш жанр и е облечена с усет, какъвто друга жена мъчно може да има. А един от първите, който ще забележи и оцени тази неземна хубост е той - мъжа Лъв. В тази жена няма нищо ненужно и от време на време на Лъва му става погрешно и стартира да завижда, че Всевишния се е постарал много повече при нейното основаване, в сравнение с при другите. Но това не е никаква спънка, този мъж да и направи предложение. Той няма склонността да ухажва дълго който и да било и да се пробва да доближи до нейното благоволение. Но тя никога не желае да се хвърли в ръцете на първия срещнат, та даже и да бъде най, най.... Нейната въздържаност и оказва помощ да построи своите връзки без да бърза. Ако мъжа Лъв успее да се пренастрой към това /а безспорно ще го направи/, двамата ги чака щастлива и дълга обич.
С мъж Скорпион
На пръв взор това наподобява като сложна връзка, само че в реалност обаче не е по този начин. 
Жената Везни ще притегли мъжа Скорпион със своето изтънчено държание и изисканост. Всички обноски и велможа етикет, която тя има и владее до съвършенство по природа, възбуждат доста " глада " на този мъж. Няма по какъв начин той да се откаже от това, да има тази прелестна кукла в живота си. Любовта сред двамата може да пламне по-бързо от предстоящото и да се понесат във вихъра на буйните страсти. 
Когато решат, че е пристигнало времето за фамилен живот, и той и тя са сигурни в себе си, че вземат вярното решение. Жената Везни ще стане по-строга към него и ще усили своите условия - това просто е нейната защитна реакция. Когато е превъплътена в облика на арбитър или шеф, тя ще усеща себе си и своето семейство в по-голяма сигурност. Той от своя страна ще се старае да бъде доста деликатен с нея и няма да му попречи, да се остави под неин надзор.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР