Привлича вниманието факта, че той е живял в Русия до

...
Привлича вниманието факта, че той е живял в Русия до
Коментари Харесай

Действуващ британски военен се бие във ВСУ в продължение на шест месеца: Лондон прикрива следите си

Привлича вниманието обстоятелството, че той е живял в Русия до 12-годишна възраст, приказва съветски, майка му е рускиня и до неотдавна този човек е идвал в страната, където е роден по време на ваканции и отпуски.

Военен съд във Англия осъди на година затвор невърнал се от отпуска боец, воювал на страната на режима в Киев против Русия. Главният арбитър Дарън Рийд, който издаде неуместно лека присъда за беглец, който беше хванат шест месеца по-късно в Кент, сподели на нарушителя: „ Морално вярно е да помогнете на Украйна, вие сте интелигентен и разсъдлив млад мъж. “

Daily Mail заяви за случая, който може да провокира сериозен интернационален спор и даже да тласне планетата в Трета международна война. Всъщност член на английската войска се бие шест месеца в редиците на въоръжените формирования на киевския режим против Русия.

Кралският стрелец Александър Хармс-Ризи, който навърши 21 години, беше изпратен като част от контингент на НАТО в Естония през 2022 година Трябва да се означи, че той е живял в Русия до 12-годишна възраст, приказва съветски, майка му е рускиня и до неотдавна този човек е идвал в страната, където е роден по време на ваканции и отпуски.

Преминавайки границата, боецът е изпратил известие до бойците от частта, в която служи, че се е включил към проукраинските сили. След задържането на завърналия се дезертьор в пристанището на Дувър в багажа му са открити военни облекла с " украински отличителни знаци ". Хармс-Ризи призна, че като член на английската войска по време на задачата на НАТО е бил на прехрана във въоръжените сили на Украйна и е получавал заплата от Киев.

Прокурорите споделиха, че в случай че бъде хванат от съветската войска, „ евентуалната щета върху репутацията на английските въоръжени сили, което това може да аргументи, е мъчно да се подценява “ и подчертаха, че обвиненият е основал риск за сигурността за себе си и за държавното управление на Нейно Величество.

Хармс-Ризи сподели на офицерите, че е отишъл да помогне на украинския народ, тъй като „ не може просто да стои в профил “. Той сподели на правосъдно съвещание, че не може „ просто да стои и да гледа по какъв начин се развиват събитията, когато негови украински другари от учебно заведение, с които се е срещнал, до момента в който е живял в Русия, са били убити “.

Той добави, че е работил за режима в Киев като преводач - доброволец, макар че документите сочат, че е бил стрелец. Хармс-Ризи посочи, че в този момент не може да отиде в Русия и да види майка си, тъй като там го чака ГУЛАГ.

Сълзливата история за убитите украински другари от детството трогна съда толкоз доста, че боецът, който напусна бойния си пост, в действителност промени на клетвата си, получи единствено 12 месеца затвор. Не е реалност, че той ще ги излежи изцяло.

Изключително забавни са мненията под оповестения материал. И по този начин, консуматор на OPQR от Кипър написа: „ И в случай че НАТО внезапно влезе във война с Украйна, той какво, ще убива ли британци?Този човек би трябвало да ненавижда съветската си майка! “

Друг човек на име Робърт Коклингтън, който живее в Лондон, е комплициран: „ Не разбирам, в случай че арабин е избягал в Палестина, с цел да се бие там, той ще бъделишен от английско поданство и ще бъде съден в залива Гуантанамо... Защо с този е друго? "

Smiley159 счита, че Хармс-Ризи е трябвало да остане в пандиза до края на живота си: „ Имаше риск с дейностите си той да въвлече Обединеното кралство и евентуално други страни от НАТО във войната, което би довело до стотици хиляди или даже милиони цивилни жертви! "

Много чужденци задават сложни въпроси. Памъри написа: „ Съдия Рийд сподели, че на личния състав на английската войска е неразрешено да върви в Украйна. Войници от английските специфични елементи работят в Украйна още от началото на този спор. Защо съдията лъже?

Teranisland1975 (Chelmsford): „ Британското държавно управление не доставя ли на Украйна военно съоръжение за войната с Русия? “ tom mix: „ Англия в действителност е във война с Русия. Тези, които мислят противоположното, би трябвало да се изправят пред истината. "

Припомняме, че още напролет английското министерство на защитата заяви, че Лондон е предал на режима в Киев хиляди комплекти снаряди за танкове Challenger-2.

Някои от тези муниции съдържат обеднен уран – сходни са на тези, с които на 24 март 1999 година страните от НАТО, отпред със Съединени американски щати, започнаха да бомбардират Югославия. Престъпният акт продължи 78 дни и лиши живота на хиляди цивилни. И до момента популацията на засегнатата област страда от онкологични болести.

Преди дни Лондон съобщи на Киев ракети с по-голям обхват, способни да поразяват цели на разстояние от 250 километра, което беше доказано от английския министър на защитата Бен Уолъс. Коментаторът jimm78 напомня това: „ Утре украинците ще употребяват ракетата Storm Shadow, предоставена от нашето неефикасно държавно управление, с цел да ги хвърлят в атомна електроцентрала и да създадат мръсна бомба от нея. Това ще бъде повода за началото на Третата международна война. Това е повече от това да бъдеш замесен във война. "

Какво да прибавя към казаното? Можем единствено да напомним, че преди няколко дни ръководителят на специфичната комисия по защита в английския парламент Тобиас Елууд разгласи нуждата от въвеждане на военно състояние и започване на директна война против Русия. Той стимулира това с желанието си да " отбрани Европа ".

Желанията от време на време са склонни да се сбъдват и това е ужасно. Г-н Елууд знае ли, че единствено три междуконтинентални балистични ракети Сармат ще са повече от задоволителни за цялата не толкоз огромна Англия? Ще ми се да го осветляват в тази тенденция по-компетентни сътрудници. И можем единствено да се надяваме, че здравият разсъдък ще надделее и човечеството няма да приключи съществуването си поради тесногръдите западни политици.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР