Привлеченият през лятото в Тотнъм Серхио Регилон е впечатлен от

...
Привлеченият през лятото в Тотнъм Серхио Регилон е впечатлен от
Коментари Харесай

Ето защо Моуриньо е голям и защо футболистите му се възхищават!

Привлеченият през лятото в Тотнъм Серхио Регилон е впечатлен от персоналното отношение на Жозе Моуриньо и най-много от самостоятелния метод на мениджъра.

Той описа забавна история за него:

“От няколко месеца съм там и към този момент мога да ви споделя стотици анекдоти за него. Например в този момент на Коледа - Моуриньо знаеше, че съм самичък на празниците. Точно на 25 декември имахме подготовка. Отивам си на мястото в съблекалнята и виждам, че там ме чака една кутия. Отварям я и вътре намирам печено прасенце. “Знам, че си самичък за Коледа и по тази причина в този момент най-малко няма да ти се наложи да готвиш”, ми споделя той. Има доста неща, които той всекидневно прави. За един футболист тези жестове са доста важни”, показа Регилон пред AS.

Бившият футболист на Реал Мадрид се възхищава и на увереността, която Специалния излъчва. “Гледам го и виждам какъв брой сигурен е той в себе си. Въпросът не е дали ще спечелим трофей, или - не. А по-точно е дали ще спечелим, или - да. Със сигурност ще вдигнем купа”, добави Регилон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР