Привлеченият под наем германски нападател Тимо Вернер може да има

...
Привлеченият под наем германски нападател Тимо Вернер може да има
Коментари Харесай

Вернер е уверен, че може да има голямо влияние върху играта на Тотнъм

Привлеченият чартърен немски нападател Тимо Вернер може да има огромно въздействие върху представянето на Тотнъм до края на сезона. Това съобщи самият той след равенството 2:2 с Манчестър Юнайтед.

Вернер, който бе взет от немския Република България Лайпциг преди броени дни, направи доста мощен дебют за " шпорите " и единствено малшансът го раздели от това да стартира престоя си в Северен Лондон с гол. Той обаче се регистрира с асистенция в мача за попадението на Родриго Бентанкур.

" Искахме да спечелим трите точки и това е единственото нещо, от което не съм удовлетворен ", сподели германецът.

" Никога не е елементарно да спечелиш на " Олд Трафорд ", само че от играта ми съм доста удовлетворен. Насладих се на атмосферата и съм благополучен, че направих асистенция в дебюта си за Тотнъм ", добави някогашният нападател на Щутгарт и Челси.

Вернер съобщи, че с ролята, която му е дал мениджърът Ангелос Постекоглу, той може да бъде заплаха за противниковите вратари във всеки мач и по този начин да натрупа голове и асистенции на сметката си.

" Мога да дам доста на този тим с асистенции и даже да не се постанова да отбелязвам толкоз чесно. Обичам да върша пробиви с топката и да сътворявам положения за другите, както стана през днешния ден при втория гол ", изясни Вернер.

Той приключи с това, че в този момент е много по-зрял състезател в сравнение с по време на престоя си в Челси, когато вкара 23 гола в 89 мача. Това съгласно него ще бъде още един плюс, който да му разреши да не повтаря обстановката от престоя си в Челси, когато бе подложен на критика за неуспехите си пред противниковата си врата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР