Привикаха шефа на Сиела Норма Веселин Тодоров в МВР при

...
Привикаха шефа на Сиела Норма Веселин Тодоров в МВР при
Коментари Харесай

Привикаха шефа на Сиела Норма в МВР да обясни за машините

Привикаха шефа на " Сиела Норма " Веселин Тодоров в Министерство на вътрешните работи при служебния министър Бойко Рашков , оповестява Българска национална телевизия.

Това се случи, откакто по-рано през днешния ден Рашков разпореди незабавна инспекция , която да обясни въпроса с новопоявилите се машини на компанията снабдител. Проверката би трябвало да завърши до края на днешния ден.

Във вътрешното министерство и назова новината подправена. Той изясни, че това са тези 150 машини, открити в склад на летището отпреди два дни, плюс още техни машини.

Той отхвърли да има разнопосочност в информацията и акцентира, че постоянно е казвал, че поддържат аварийни машини съразмерно по отношение на броя на изборните машини. При 12 000 трябват 400. Това било процедура на положителните компании.
 Демерджиев желае да се проверяват връзките на
Демерджиев желае да се проверяват връзките на " Сиела Норма " с ГЕРБ

Появата на спомагателни машини за гласоподаване целяла дискредитиране на изборите

Шефът на " Сиела Норма " дефинира като нечиста сделка изказванията, че развалени машини ще се подменят в изборния ден. Той акцентира, че това ще става единствено преди изборите или след първия тур, в случай че дефектират машини.

Припомняме, нощес стана ясно, че се намират в склад на компанията " Сиела Норма " в бившето Висше транспортно учебно заведение " Тодор Каблешков " в София

Това е трета сходна партида , откакто други две -,, бяха открити през миналите дни. После се появиха още 36 такива устройства във Варна. Така общо машините, които изникнаха като гъби след дъжд в страната дни преди изборите, стават общо 613. От компанията снабдител настояват, че тези машини са доставени, с цел да служат за аварийни елементи и ремонт на устройствата, които ще бъдат употребявани в изборния ден.

Днес правосъдният министър Иван Демерджиев изрази мнение, че и настоя да се изследват връзките сред компанията и предходните ръководещи.
 ЦИК чака реакция на Министерство на вътрешните работи и ДАНС за машините, които никнат като гъби след дъжд
ЦИК чака реакция на Министерство на вътрешните работи и ДАНС за машините, които никнат като гъби след дъжд

Създава се напрежение измежду хората, което опонира на логиката, съгласно Томов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР