Привидно разпадащите се отношения между принц Хари и принц Уилям

...
Привидно разпадащите се отношения между принц Хари и принц Уилям
Коментари Харесай

Кралски експерт: Уилям и Хари никога не са се разбирали особено добре

Привидно разпадащите се връзки сред принц Хари и принц Уилям през последната година се свеждат до обстоятелството, че в действителност братята " в никакъв случай не са били положителни другари ", твърди кралски специалист пред " Мирър ".

Кралският биограф Ингрид Сюард твърди, че принц Хари и принц Уилям в никакъв случай не са имали мощна връзка преди спора в английското кралско семейство.

Двамата братя „ в никакъв случай не са се разбирали изключително добре “, декларира Сюард.

През последната година слуховете за охлаждането на връзките им бяха необятно стартирани от медиите след изявлението, което принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл дадоха пред Опра Уинфри.

Тогава Меган Маркъл показа, че е била пред самоубийство поради неприятното отношение към нея в Бъкингам. Още преди раждането на сина й Арчи във семейството е имало терзания какъв брой тъмна ще е неговата кожа, визирайки разисъм в английското кралско семейство. Принц Хари тогава съобщи, че брат му е „ в капан “ в кралската система.

Въпреки че принц Хари се върна във Англия от Калифорния по-рано този месец за тържествата по случай платинения празник на кралица Елизабет Втора, двамата братя не бяха снимани дружно и се счита, че не са се срещали уединено.

„ Въпреки че изглеждаше по този начин, двете момчета в никакъв случай не се разбираха изключително добре “, разяснява Сюард.

„ Те се явяваха дружно по време на телевизионни изявленията за взаимните си дела, само че в никакъв случай не са били доста положителни другари ", добавя тя.

Кралският биограф също по този начин твърди, че Кейт Мидълтън е направила всичко допустимо да сближи братята - само че опитите й са били несполучливи.

„ Кейт направи доста, с цел да стопли връзките им и макар че Уилям постоянно се е грижил за Хари, той почувства, че сега не може да направи нищо повече. Вместо това той се концентрира върху неща, които знае, че може да реализира, вместо да губи време за неща, които не може да промени “, споделя Сюард, написа ladyzone.bg.

Принц Хари за първи път загатна за напрежение сред него и принц Уилям по време на документалния филм " Harry & Meghan: An African Journey " на ITV от октомври 2019 година, когато загатна, че има „ положителни дни “ и „ неприятни дни “ с по-големия си брат.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР