Привидно невъзможен проблем с домашното по английски остави майка и

...
Привидно невъзможен проблем с домашното по английски остави майка и
Коментари Харесай

Мама озадачена от въпроса за домашното на шестгодишната дъщеря - и моли за помощ

Привидно неосъществим проблем с домашното по британски остави майка и потребителите на обществените медии изцяло комплицирани.

Като възпитаник няма нищо по-досадно от това да се върнеш вкъщи след дълъг образователен ден до куп домашни. Още по-лошо е да прекарвате часове на един въпрос, който не можете да разрешите. Но през множеството време майките и татковците могат да предложат своята помощ за разрешаването на сложния проблем.

Въпреки това, една майка от Обединеното кралство, Лора Ратбоун, беше изцяло озадачена, когато нейното шестгодишно дете донесе у дома озадачаваща нова задача, която тя не можеше да разбере. Въпросът за домашна работа по британски език кара детето да избере „ нечетното “ сред думите „ другар “, „ бюро “, „ четка за зъби “, „ яйце “ и „ сребро “ и да изясни по какъв начин е съумяло да откри отговора.

40-годишната майка от Бъкингамшир беше толкоз объркана от казуса, обвързван с грамотността, че се обърна към обществените медии, с цел да помоли за помощ. Но даже потребителите на интер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР