Привидно двамата нямат нищо общо, ама съвсем нищо. Единият е

...
Привидно двамата нямат нищо общо, ама съвсем нищо. Единият е
Коментари Харесай

БРУТАЛНО!!! Цитиридис към Георги Христов: Дано да умреш от СПИН!

Привидно двамата нямат нищо общо, но напълно нищо. Единият е прочут и обичан наш артист, а другият някогашен ефирен водещ. Различни специалности, разнообразни генерации, друг метод на живот, в случай че щеш... Въпреки това Георги Христов и Николаос Цитиридис не могат да се понасят, а омразата им един към различен към този момент ескалира и обществено.

Знаем, че преди време гъркът се оплака, че артистът му звъни по нощите, пийнал до козирката и го тормози с нелепостите си, до момента в който Николаос се мъчи да спи. Сега пък излезе абсурден чат, сниман от самия Христов, който хем хвърля изясненост по проблема, хем го прави още по-заплетен.

Странното е, че артистът звъни на Цитиридис още веднъж в късни доби - след 23.30 часа, а гъркът не му подвига. Разбираемо... Тогава Христов му написа: " Много почтено! Евтино е, само че за боклука е супер! "...

А Цитиридис му отвръща по метод, по който не сме и очаквали като му пожелава да почине от СПИН. " Няма да стане и благодаря... Малко си...! ", отвръща Христов.

Как ще продължи тази словесна престрелка и до каква степен ще стигне простотията и на двамата, тъй като това е откровена дивотия, следва да забележим. А в мрежата към този момент всеки има своите поддръжници.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Николаос Цитиридис Георги Христов Цитиридис скандал чат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР