Приветствам вашия опит да се опитаме да говорим как виждаме

...
Приветствам вашия опит да се опитаме да говорим как виждаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов на лидерската среща: Убеден съм, че отиваме за пети път на избори и след тях пак ще бъде същото

" Приветствам вашия опит да се опитаме да приказваме по какъв начин виждаме идващото болшинство. Убеден съм, че отиваме за пети път на избори и след тях отново ще бъде същото. Говореше се за изолираност на ГЕРБ, през днешния ден ги няма вашите съдружни сътрудници ". Това сподели в Народно събрание водачът на ГЕРБ, който взе участие в провокираната от Българска социалистическа партия лидерска среща по отношение на третия мандат. 

" Поздравявам ви за куража да предизвикате този диалог, само че в случай че имахме сходно решение можеше да се направи калинет до момента. На всички не ни стигна мъдрост и воля ", добави той.
 
Поканата беше отправена по този начин, че задължаваше да се явим. " Ако сте мъже, заповядайте ". Програма имат всички партии. Ако отидем още веднъж на избори отново същото ще се приказва. На подобен формат би трябвало да се приказва за държавно управление. Днес ги няма Политическа партия и Демократична България. Декларацията им не беше подкрепена от други. 
 
На кабинета " Габровски " не доближиха 5 депутати. На нас не ни стигна мъдрост, мощ и воля. Работещо Народно събрание и в това време не може да се излъчи кабинет. Дори отхвърлят с вас, не с нас. Вече нямате червени линии - оръжието Украйна мина с болшинство. F-16 мина. Това са към този момент закони признати от Народно събрание. Какъв е казусът ", риторично попита водачът на ГЕРБ.
 
Той добави, че към този момент две години думата безпорядък е в речниците на политолозите. " 2 година имаме модел Радев. Ние ще създадем всичко допустимо с сътрудниците да лидираме правосъдната промяна. Вчера мина закона на Министерски съвет. Нашият конгрес на ГЕРБ ни е задължил да не одобряваме коалиция с Българска социалистическа партия, само че аз ще приказвам с сътрудниците заподобна възбрана, тъй като Българска социалистическа партия доста се промени, не би трябвало да е спирачка за програмно правитество. Сега няма по какъв начин да ви подкрепим, само че показваме почитание с наличието си ", добави някогашният министър председател. 
 
Тежките тематики са минали в Народно събрание и в този момент може да се работи по обществени и други, добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР