Приветствам преобладаващия положителен вот от Камарата на представителите. Украйна заслужава

...
Приветствам преобладаващия положителен вот от Камарата на представителите. Украйна заслужава
Коментари Харесай

Европа и НАТО приветстваха решението на САЩ за помощта за Украйна

" Приветствам преобладаващия позитивен избор от Камарата на представителите. Украйна заслужава цялата поддръжка, която може да получи против Русия. Сега настояваме американския Сенат да я гласоподава допустимо най-бързо, защото на карта са заложени животи. Трансатлантическите сътрудници са обединени в поддръжка на свободата и  демокрацията ", написа в " Х " председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. 
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг написа в същата платформа: " Приветствам утвърждението от страна на Камарата на представителите на нов огромен пакет помощ за Украйна. Украйна употребява оръжията, обезпечени от  съдружниците от НАТО, с цел да унищожи съветските. Това ни дава повече сигурност на всички нас - в Европа и в Северна Америка ". 
" Приветствам вота в Камарата на представителите, с който бе утвърдена извънредно нужната и основна помощ от 60 милиарда $ за Украйна ", написа в " Туитър " ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел. " Това изпраща явен сигнал до Кремъл - тези, които имат вяра в свободата и хартата на Организация на обединените нации, ще продължат да поддържат Украйна и нейният народ ", споделя още Мишел. 
Украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ 
" Благодарен съм на Камарата (на представителите), на двете партии и персонално на председателя Майк Джонсън за решението, което резервира верния ход на историята “, написа Зеленски в обществената платформа " Х ". 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР