Привечер на 04 юни т.год. 31-годишен мъж, след употреба на

...
Привечер на 04 юни т.год. 31-годишен мъж, след употреба на
Коментари Харесай

400 лева глоба за хулиганство отнесе мъж във Варна

Привечер на 04 юни т.год. 31-годишен мъж, след приложимост на доста количество алкохол, се отправил към кварталния магазин, като почнал да върви по пътното платно, заставал пред преминаващи коли и ръкомахал. Пристигналите на място полицейски чиновници му обяснили, че основава спънки за придвижването по пътя и поискали да ревизират документа му за идентичност, при което нарушителят почнал да се държи непочтено и да ги наскърбява обществено. След отвеждането му в полицейското ръководство, 31-годишният мъж още веднъж траял с оскърбителното си отношение, като отправил голям брой обидни изрази и цинизми по отношение на органите на полицията, изпълняващи служебните си отговорности по защита на публичния ред. Toва научи Varna24.bg от пресцентъра на съда.

Районният съд одобри, че е налице съображение за налагане на административно наказване над минималния размер. Непристойната демонстрация е нарушаване по смисъла на Указа за битка с дребното безчинство и се санкционира с санкция в размер от 100 до 500 лв. или със задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи за период до 15 денонощия.

Решението на съда предстои на обжалване в 24-часов период, като при положение на тъжба производството пред окръжния съд е планувано за 7 юни от 13 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР