Привързаността към чашката не прощава и на най-добрите. А някои

...
Привързаността към чашката не прощава и на най-добрите. А някои
Коментари Харесай

Пиянските изцепки на родните звезди: Привързаността към чашката не прощава и на най-добрите

Привързаността към чашката не прости и на най-хубавите. А някои от родните реализатори вечно са се увековечили в светските летописи с паметни гафове. Звездите ни обичат да си пийват, даже и когато е по-добре да не го вършат. Режисьори не си заплащат сметките в заведения, певици и силиконки се карат с служители на реда, а някои се изложиха пред цяла България.
Преди към година певицата от „ Пирин фолк ” Емилия Пашкушева се наложи да изтрезнява в арестантската клетка на РУП в Сандански. Певицата била спряна за инспекция, само че когато униформените й поднесли дрегер за алкохол, хубавицата отказала да направи теста.
Вдигнала скандал и й се наложило да прекара идващите 24 часа в изтрезвителното, както била в формалната си рокля от галавечерта.

Мис Силикон Виктория Петрова също бе спряна за инспекция след сходен гаф, написа „ Телеграф ”. Дамата в началото отказала да се подложи на дрегера за алкохол, само че най-после се принудила да отстъпи.
Устройството отчело над 0,8 промила. В последна сметка силиконката се разминала единствено с санкция и с отнета брошура за период от половин година.
Певицата Кали обаче има една от най-запомнящите се издънки. Изпълнителката бе запечатана да пее легнала, а клипчето, по какъв начин се търкаля по пода напряко взриви обществените мрежи.

Фенове на певицата по-късно се пробваха да я защитят, като твърдяха, че не е била нетрезва, а просто е забавлявала гостите в клуба, само че клатушкащата й походка, несъмнено намекваше за друго.
Подобен позор бра и фолк певицата Магда. По време на театър през 2014 година, когато беше водеща, тя бе жигосана от почитатели и реализатори, че е била дрогирана.
Магда опроверга всички злобни клюки, като показа, че е била толкоз обезпокоена, че на сцената не е можела да си стои на краката.
„ Нито съм била пияна, нито дрогирана. Бях доста обезпокоена, тъй като в никакъв случай не съм била водеща ”, споделя още изпълнителката.

С максимален гаф обаче се открои фолкаджийката Дебора. Тя влезе очевидно нетрезва във „ ВИП Брадър ” и съвсем не изтрезня до момента в който не я изгониха от формата.
Изпълнителката се заяждаше с Големия брат, опита се да преспи с Динко и с Dee, а също по този начин се опита да се сбие с Луна. Двете съвсем стигнаха до пердах, откакто си размениха остри реплики.
Любопитна е и историята на режисьора Бойко Богданов. Той се появил пийнал на юбилея на спектакъла „ Ревизор ” в спектакъл „ София ”, а след това отсвирил сметката за изпитите ракии.

В последна сметка се появи намерено писмо до него, в което от Клуба на артистите му опростиха всички прегрешения, само че с изискване.
„ Създадохме този клуб за театрали и другари, съидейници, такива като вас. А вие очевидно към този момент не се причислявате. Или не заслужавате ”, написаха те.
Накрая обаче ще прибавим и фолк певицата Камелия. Изпълнителката има паметни изцепки, първата, от които е неприкритият й бюст.
В предишното звездата постоянно се черпеше с напитки, вследствие на което в мрежата се показваха десетки палави нейни фотоси. А и Камелия постоянно съумява ловко да отреагира в сходни обстановки и не се въздейства от гнева на меломаните.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР