Привържениците от Ултрас Левски“ обявиха, че започват кампания Долу ръцете

...
Привържениците от Ултрас Левски“ обявиха, че започват кампания Долу ръцете
Коментари Харесай

„Ултрас Левски“ се готвят за протести

Привържениците от „ Ултрас Левски “ оповестиха, че стартират акция „ Долу ръцете от „ Левски! “. Целта им е да заявят безапелационна позиция против съмнителните схеми и способи, по които сложени лица се спускат в клуба.

„ Заявяваме безапелационна позиция срещу потреблението на държавния уред като репресивна машина работеща „ по целенасоченост “ за изземване, реваншизъм или обслужване на ползи от неуточнен генезис и посредством недемократични способи. Изразяваме нашата подготвеност за митинги, защото този следващ объркващ случай от дневния ред на страната този път визира директно и развиването на нашия клуб “, се споделя в позицията на „ Ултрас Левски “.

Реакцията им идва няколко дни след срещата на премиера Бойко Борисов с представители на Националния клуб на последователите, „ Ултрас Левски “, „ Сини сърца “ и „ Синя България “, които разискаха бъдещето на футболния клуб „ Левски “. На срещата Борисов предложи на почитателите да имат акции на клуба, процедура при доста от европейските тимове, само че последователите на „ синия “ тим бяха единомислещи, че такова прекачване на акции за момента е невероятно. „ Левски “ е пленник на политически ползи и моделът на ръководство не е верният. Въпреки това при Васил Божков „ Левски “ се стабилизира “, споделиха още почитателите на срещата с премиера Борисов. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР