Привържениците на ЦСКА дариха близо 150 000 лв. в първите

...
Привържениците на ЦСКА дариха близо 150 000 лв. в първите
Коментари Харесай

Филип Филипов: Задачата ни не е лесна, но ще спечелим тази битка заедно

Привържениците на ЦСКА подариха близо 150 000 лева в първите 48 часа от дарителската акция, която бе проведена по тяхна самодейност след неоправдателното решение на КАС и ФИФА по делото „Бенжелюн“, разкри изпълнителният шеф на клуба Филип Филипов.

Повече от 2000 почитатели на „армейците“ от целия свят изпратиха парични преводи, с които да оказват помощ

„Това е една огромна помощ на почитателите за нас, тъй като в този миг, когато притежателите вършат всичко допустимо за построяването на нов стадион, за построяването на един мощен тим, внезапно изскача една голяма сума в размер на 3 млн. лева, която би трябвало да се заплати заради неточност на други управления. Това са непредвидени пари, които би трябвало да се платят, и не е по никакъв начин елементарно.“

„Ценното в тази акция е, че тя е инциирана напълно от почитателите, а скъпото е огромният брой преводи, които постъпват освен от цяла България, само че и от разнообразни точки на света. Това демонстрира какъв брой огромен брой хора са съпричастни с ЦСКА, какъв брой доста хора от сърце подаряват пари и оказват помощ на клуба“, разяснява Филипов.

За облекчение на почитателите, искащи да създадат превод, от през днешния ден пари по дарителската акция могат да се изпращат и през Paypal.

Вашите дарения може да извършите на следната банкова дарителска сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД

IBAN: BG22FINV91501017025815

BIC: FINVBGSF

Paypal: [email protected]
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР