Привържениците на Реал Мадрид се шегуват в социалните мрежи, че

...
Привържениците на Реал Мадрид се шегуват в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Кардиф продължава съдебните битки срещу Нант след смъртта на Емилиано Сала


Привържениците на Реал Мадрид се майтапят в обществените мрежи, че ориста им подсказва, че довечера Винисиус и Родриго ще отбележат голове в мача с Манчестър Сити от полуфиналите в Шампионската лига. 

Самолетът, в който се возеше Сала, се разруши в Ламанша, като футболистът и водачът починаха при случая. През януари 2019 година аржентинският нападател пътуваше до Кардиф, тъкмо откакто подписа контракт за 17 милиона евро, преминавайки от френския клуб.

ФИФА подреди на Кардиф да изплати първата част на трансферната сума, контрактувана още преди гибелта на Сала, която възлизаше на 6 милиона евро. Уелският клуб отхвърли да направи това и получи възбрана да прави прехвърляния. Обжалването на Кардиф в КАС се провали, а сумата беше изплатена на Нант, след което от международната футболна централа подвигнаха ембаргото, а уелският клуб се обърна към Федералния арбитражен съд на Швейцария.

Кардиф изпадна от Висшата британска лига в края на сезон 2018-19, откакто приключи на 18-то място и по-късно не се е завръщал в елита.

" Швейцарският федерален арбитражен съд реши, че Спортният трибунал няма пълномощия да преглежда желае на Кардиф Сити за обезщетение, заведен против ФК Нант. Това не е изненада и клубът към този момент е подготвил настрана правосъдно дело, което ще бъде заведено ", се споделя в изказване на уелския клуб във вторник.
 Осъдиха на затвор уредника на полета на Емилиано Сала Осъдиха на затвор уредника на полета на Емилиано Сала
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР