Привържениците на по-строги ограничения за огнестрелни оръжия призовават сенаторите да

...
Привържениците на по-строги ограничения за огнестрелни оръжия призовават сенаторите да
Коментари Харесай

Защитниците на контрола над оръжията призовават сенаторите да не разширяват изключението за замразяване на огнестрелни оръжия

Привържениците на по-строги ограничавания за огнестрелни оръжия приканват сенаторите да не уголемяват освобождението за олимпийските спортисти от федералното заледяване на оръжията, с цел да включат по-широк кръг от спортни стрелци.

Когато вкараха законодателство за надзор върху оръжията предходната година, федералните либерали оповестиха проект за използване на заледяване на вноса, пазаруването, продажбата или различен тип прекачване на револвери, с цел да оказват помощ за понижаване на насилието, обвързвано с огнестрелно оръжие.

Федералните разпореждания са ориентирани ограничението на броя на револверите в Канада към този момент е в действие. Законопроектът съдържа ограничения, които биха засилили замразяването на оръжията.

Бизнесът към момента може да продава на освободени лица, в това число елитни спортни стрелци, които се състезават или упражняват в надпревари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР