Привържениците на „новия крайно ляв фашизъм" в САЩ искат да

...
Привържениците на „новия крайно ляв фашизъм" в САЩ искат да
Коментари Харесай

Тръмп: Привърженици на “новия крайно ляв фашизъм” искат да унищожат историята на САЩ

Привържениците на „ новия извънредно ляв фашизъм " в Съединени американски щати желаят да унищожат историята на страната и „ да отлъчен американската гражданска война ". Това съобщи в петък вечерта президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в щата Южна Дакота на празненство в чест на Деня на независимостта. Речта му беше излъчена от американски малките екрани.
Речта на президента беше отдадена на протестните придвижвания в Съединени американски щати, чиито участници унищожават монументи на исторически персони. "Страната ни стана очевидец на безпощадна акция за заличаване на историята ни, клюки за нашите герои, заличаване на полезностите ни и индоктриниране на децата ни. Разгневени групировки се пробват да разрушат статуите на нашите създатели. Те считат, че американският народ е слаб, мекотел и обуздан. Но това не е по този начин " ", акцентира президентът.
Според него вандалите, които се пробват да смъкват паметниците, "се стремят да разрушат връзките на любовта и вярността ", които американците имат със Съединени американски щати и един към различен.
"Целта им не е най-хубавата Америка. Тяхната цел е да сложат завършек на Америка ", съобщи стопанинът на Белия дом. Той акцентира, че проявата на „ този нов извънредно ляв фашизъм изисква безспорна преданост " и всъщност е тоталитаризъм. „ Не се колебайте, тази лява културна гражданска война е предопределена да низвергне американската гражданска война ", сподели Тръмп.
"Те желаят да ни принуждават да мълчим, само че ние няма да мълчим ", продължи президентът. Според него вандалите нападат "величествената независимост " и американското завещание и "трябва да бъдат спрени допустимо най-бързо ". „ Радикалната идеология, атакуваща страната ни, напредва под знамето на обществената правдивост ", добави американският водач. „ Тези, които се стремят да унищожат нашето завещание, желаят американците да не помнят гордостта и огромното си достолепие, с цел да не можем към този момент да разберем себе си и ориста на Америка. "
Тръмп прикани американците да "защитават и съхраняват своята история, наследството и огромните си герои ".
В края на словото си президентът разгласи "създаването на нов монумент на изключителни хора от предишното " в Съединените щати. Той означи, че е подписал надлежно разпореждане, съгласно което ще бъде основан "огромен открит парк ", наименуван Национална градина на американските герои със скулптури на "най-великите американци, които в миналото са живели ". За първи път след речта на Тръмп беше изпълнено творбата на канадския художник Нийл Йънг Rockin' in a Free World.. Преди това всички републикански изяви завършваха с парчето на английската рок група „ Ролинг Стоунс " You Can't Always Get What You Want. В края на юни обаче Стоунс желаеха американският президент да престане н.да употребява парчето по време на акцията за преизбиране.
Съдейки по телевизионното предаване, малко от почти 7500-те души, участвали на тържеството, носеха медицински маски и поддържаха обществена отдалеченост. Тръмп, брачната половинка му Мелания, множеството помощници на президента не носеха маски.
На 4 юли 2020 година жителите на Съединени американски щати за 244-ти път честват главния народен празник на страната - Денят на независимостта - отбелязващ приемането през 1776 година на Декларацията на независимостта, провъзгласяваща свободата на Съединени американски щати от английското ръководство. Много американци се обличат през днешния ден в национални цветове - синьо, бяло и алено, а къщите и улиците са цялостни със флагове на страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР