Привържениците на Манчестър Юнайтед отправиха критики към ръководството на клуба

...
Привържениците на Манчестър Юнайтед отправиха критики към ръководството на клуба
Коментари Харесай

Юнайтед и Сити подкладиха напрежението преди манчестърското дерби

Привържениците на Манчестър Юнайтед насочиха рецензии към управлението на клуба и това на градските си противници - Сити поради дребното отпуснати билети за гостуващите агитки в двата мача посред им от ½-финалите за Купата на Лигата идващия месец.

Взаимното решение на двата гранда е пътуващите ентусиасти да получат тъкмо 3000 пропуща. По предписание тимът, който е посетител може да се снабди с до 10% от билетите за мача, което значи, че за „ жителите “ се поставят 7000 от скъпите хартийки на „ Олд Трафорд “, а за „ алените дяволи “ на „ Етихад Стейдиъм “ – 5500, оповестява "Дейли Мейл ".

Въпреки това поради уреди за сигурност, от полицията са посъветвали Юнайтед и Сити да редуцират гостуващите си почитатели.

„ Много сме разочаровани от това решение, което е реализирано скрито сред двата клуба, показвайки пренебрежение или схващане на ползите на гостуващите почитатели.

Фактът, че бе оповестено на Коледа, без консултация с нас е още по-изненадващо, имайки поради, че преди сме работили толкоз дейно зад кулисите с клуба и манчестърската полиция.

Разочароващо е, че този път такава полемика не се състоя. Искаме да забележим доказателствата, довели до това съкращаване с 60%. “, гласи още обръщението на последователите на Манчестър Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР