Привържениците на Левски вече започнаха да се събират из фен-пойнта,

...
Привържениците на Левски вече започнаха да се събират из фен-пойнта,
Коментари Харесай

Напрежение в Скопие с фенове на Левски и полицията

Привържениците на Левски към този момент започнаха да се събират из фен-пойнта, предназначен за тях в Скопие, няколко часа преди първия мач на " сините " в Европа през този сезон против Шкупи.

Двата тима играят във втория квалификационен кръг от Лига на конференциите.

В даден миг от видеото се вижда по какъв начин последователи на столичани желаят да седнат в заведение в северномакедонската столица, само че органите на реда не разрешават това да се случи.

Малко по-късно почитател на Левски искаше да си вземе вода, като служителите на реда също не желаеха това да стане, въпреки последователят да искаше даже да си я заплати. 

След това почитателите си потеглиха от въпросната механа, търсейки нов кей преди мача посред горещото Скопие.

Очаква се да има напрежение на трибуните по време на първия мач сред Шкупи и Левски от първия мач на втория квалификационен кръг само че шампионата Лига на конференциите, твърди северномакедонското издание „ Република “.

В това издание пишат, че се чака провокацията да пристигна от почитателите на Левски, които да възпламенят разнообразни флагове, на които да са изобразени северномакедонски и албански знамена.

„ Сините “ почитатели ще бъдат ситуирани на Южната естрада и ще бъдат физически отделени от останалите последователи.

Феновете на Левски също по този начин имат рекомендации къде да се движат из Скопие, само че все пак оповестиха, че в 19 часа ще дойдат пред паметника на цар Самуил на площад " Македония ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР