Привържениците на Левски са купили над четири пъти повече билети

...
Привържениците на Левски са купили над четири пъти повече билети
Коментари Харесай

Ето колко пъти повече билети е продал Левски от ЦСКА-София

Привържениците на Левски са купили над четири пъти повече билети за идното дерби с ЦСКА-София спрямо “червените ”. “Сините ” ентусиасти ще са настанени в секторите “А ” и “Б ”. За централната естрада пропуски към този момент няма. Там ще бъдат настанени 6551 фенове. В бранш “Б ” към този миг са продадени 6281 места при пуснати 11 074 билети.

Това значи, че последователите на Левски за закупили общо 12 832 билета, а свободните седалки са 4 793. Доста по-слабо върви продажбата при “червените ”. Засега те са взели 3059 места, при полагащи им се малко над 17 000.

 

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)

Утре безконечните противници ще имат много работа в дуелите си от междинния кръг. Левски София има тежко посещение в Разград. ЦСКА-София от своя страна ще семейства на Локомотив Пловдив. Спортно-технически тима на алените наподобява много по-изряден. При „ сините “ се вижда много насъбраната отмалялост, а в този момент след гостуването на Лудогорец евентуално ще имат и нови проблеми. Във всеки случай дуелът е от най-атрактивните в България. И сигурно най-посетения подобен, тъй че чакаме неделно представление. Двубоят е плануван за последния ден от седмицата, а часът на първия съдийски сигнал е 14:45.

Към днешна дата „ Армейците “ заемат второ място с 57 точки, а момчетата на Николай Костов са на 4-а позиция с актив от 51 пункта. Головата разлика е сходна, като „ Сините “ са отбелязали гол по-малко и са позволили 3 повече.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР