Привържениците на Левски от Сектор Б публикуваха във Фейсбук декларация,

...
Привържениците на Левски от Сектор Б публикуваха във Фейсбук декларация,
Коментари Харесай

Сектор Б застана зад Делио Роси и попита: Помните ли първите седем месеца на Мъри Стоилов?

Привържениците на Левски от Сектор " Б " разгласиха във " Facebook " декларация, с която оказват поддръжка към треньора на " сините " Делио Роси.

Ето какво са написали почитателите на Левски:

" Обяснение за какво е било свалено това знаме в Сектор А.

И един коментар във връзка поста след вчерашния мач - немалка част от мненията са просто отчайващи, равнището е много ниско и байганьовско, има някакви зомбирани хора със фотоси на путин и цифрата в профилите си и тн. Да не приказваме за каруцарските псувни по тим, треньор, играчи. Тази онлайн интензивност щеше да е похвална в случай че се пренасяше на стадиона, само че на стадиона не чухме някой да желае оставки или да псува като преносвач.

Титлата от дълго време е изпусната, Левски играе без нужната мотивация в шампионата, а доста хора все желаят някой да “ги оправя” и им се привиждат месии. С какво тъкмо вчерашния мач промени фундаментално нещо? Роси опитва и се готви за в действителност важноте мачове за купата. Стиснете зъби до края на сезона и тогава ще вършим равносметката, тъй като на всеки е ясно, че промяна на треньора в този миг е еднакво на самоубийство, тъй като тъкмо в тази част на сезона няма да пристигна някой от ранга на Мъри, а по-скоро някой като Вили Вуцов (нищо срещу левскаря Вили), а това е равно на обезпечено отпадане за купата. И тъй като имаше доста отзиви, че надали не сме обречени за тая купа - в кой тъкмо от двата мача този сезон Литекс бяха по-добрият тим - при 2:2 есента ли или при водната топка преди 2 седмици!? Имаше отзиви, че Делио бил сринал всичко... кое е това всичко? Миналата пролет имахме две по 0:3 от литекс, преди този момент играхме и втора осмица, кое е това всичко? Делио ли бие дузпи, той ли пуска тъпи голове? Последните 7-8 години сме сменили несъмнено над 300 играчи, 30 треньора, 15 спортни шефа, 3 притежателя... и какво постигнахме? Хайде стига към този момент с това безумство! На Мъри целият първи сезон му беше слаб, отпаднахме от беверен, само че му се даде късмет и след това всички знаем какво последва. Сега последните 7 нови пристигнаха единствено преди 2 месеца, хайде да оставим треньора на мира да не е цялостен сезон, само че най-малко до края на сегашния, а?

Ако не сте на стадиона, най-малко мълчете, тъй като с нищо не сте помогнали на този тим, с цел да му търсите сметка!

А в случай че сте същински левскари, обичате клуба си и в действителност желаете да му помогнете то ще залеете всеобщо националния стадион на 11 април и ще подкрепите тима до финален мирис!

И каквото стане - най-малко ние ще сме дали всичко от себе си и ще сме помогнали с каквото можем, това е и главната роля на последователя! Май месец ще вършим равносметки, а до тогава можем единствено да поддържаме и обичаме! "

ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ - САМО ЛЕВСКИ!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР