Привържениците на германския Борусия (Мьонхенгладбах) намериха оригинален начин как да

...
Привържениците на германския Борусия (Мьонхенгладбах) намериха оригинален начин как да
Коментари Харесай

Фенове на Борусия намериха оригинален начин да подкрепят тима

Привържениците на немския Борусия (Мьонхенгладбах) откриха автентичен метод по какъв начин да поддържат обичания си тим след подновяването на мачовете в Бундеслигата.
 Футбол в Германия ще има най-рано на 1 май
Футбол в Германия ще има най-рано на 1 май

Евентуалните мачове ще се играят без аудитория

Футболът в цяла Европа, като се изключи атрактивния шампионат на Беларус, спря поради пандемията, породена от ковид. Ако срещите се възобновят до лятото, евентуално ще се играят при зактити врата.

Фенфракция на Борусия (Мьонхенгладбах) няма да остави своя отбор без поддръжка и възнамерява да създаде пластмасови фигури с човешки растеж и да ги сложи на трибуните.

Срещу 19 евро всеки последовател може да даде своя лик за портрет, който ще бъде отпечатан върху пластмасова фигура. От всяка продажба 2 евро ще отиват като подаяние в помощ на момче, което има потребност от лекуване на спинална мускулна недоразвитост. С друга част от събраните средства ще бъдат подкрепени седем служащи във фенклуба, чиято работа е застрашена поради отлагането на мачовете.

" Ще подпомогнем и два магазина в Мьонхенгладбах, които бяха принудени да затворят по време на пандемията. Кампанията не е за облага, а когато спечелим войната с ковид и се завърнем на стадиона, пластмасовите портрети ще останат като сувенири, спомен за тези тежки времена ", обявиха изобретателните почитатели.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР