Привържениците на един от най-популярните клубове у нас до скоро

...
Привържениците на един от най-популярните клубове у нас до скоро
Коментари Харесай

Опростачаването на Локо върви с пълна сила

Привържениците на един от най-популярните клубове у нас до скоро с горделивост обичаха да споделят, че абревиатурата на Локо значи Любим Отбор на Културната Общественост. И имаха съображение за това. Целият пловдивски културен хайлайф на ХХ век бе прегърнал черно-бялата концепция. Като почнеш от гениалния художник Георги Божилов (Слона), брачната половинка му Катя Паскалева, дядото на Цвети Пиронкова - Енчо Пиронков, Стефан Мавдодиев, Коко Азарян.

Сега това е на път да бъде стъпкано от говедарския ботуш на Христо Крушарски и прословутите му шефове с елечета, джапанки и бутилка бг водка в джоба. Особено показателно за стремителното проваляне на този толкоз значим за футбола ни клуб са последните събития.

Снощи бе разкаран безогледно и по ботушарски една от легендите. За Христо Колев се оказва, че няма място в родния му клуб, макар че половината стадион е издигнат с пари от прехвърлянето му в Гърция.

Черешката на тортата обаче бе представянето на новия старши треньор. Бруно Акропович може да е първокласен експерт, желаем му триумф. Никой от виновните фактори в Локомотив обаче не посмя да излезе да го показа. Спортният началник Чавдар Цветков и тези с джапанките и елечетата се бяха свили като мишки в кабинетите и бяха пуснали клетите чистачки да слухтят. Евтино и долнопробно, нали? Съвсем по говедарски.

Акропович бе показан от пресаташето, което пък бе по спортен екип. Любим Отбор на Културната Общественост ли? Стига, подбив! Това към този момент няма по какъв начин да е по този начин, откакто баш босът Крушарски по байганьовски тръби, че „ си поставя на оная работа шайката гейове ”. Че щял самичък да си гледа мачовете и че не му пукало, че стадионът е празен. Апропо, на мача с Етър нямаше и 300 души.

И след това да не се чудим за какво футболът ни е на това състояние, откакто такива хора го ръководят.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР