Привържениците на дариха близо 150 000 лева в първите 48

...
Привържениците на дариха близо 150 000 лева в първите 48
Коментари Харесай

Радост на Армията: 2000 души събраха 150 бона за 48 часа

Привържениците на подариха близо 150 000 лв. в първите 48 часа от дарителската акция, която бе проведена по тяхна самодейност след неоправдателното решение на КАС и ФИФА по делото " Юнес Бенжелюн ", разкри изпълнителният шеф на клуба Филип Филипов.

Повече от 2000 почитатели на алените от целия свят изпратиха парични преводи, с които да оказват помощ.

" Това е една огромна помощ на почитателите за нас, тъй като в този миг, когато притежателите вършат всичко допустимо за построяването на нов стадион, за построяването на един мощен тим, внезапно изскача една голяма сума в размер на 3 млн. лева, която би трябвало да се заплати заради неточност на други управления. Това са непредвидени пари, които би трябвало да се платят, и не е по никакъв начин елементарно ", разяснява Филипов.

" Ценното в тази акция е, че тя е инциирана напълно от почитателите, а скъпото е огромният брой преводи, които постъпват освен от цяла България, само че и от разнообразни точки на света. Това демонстрира какъв брой огромен брой хора са съпричастни с ЦСКА, какъв брой доста хора от сърце подаряват пари и оказват помощ на клуба ", добави той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР