Привържениците на Челси се нахвърлиха срещу Рахийм Стърлинг по време

...
Привържениците на Челси се нахвърлиха срещу Рахийм Стърлинг по време
Коментари Харесай

Рахийм Стърлинг е подложен на брутално малтретиране от феновете на Челси, докато Стамфорд Бридж се превръща в токсичен за Купата на Англия

Привържениците на Челси се нахвърлиха против Рахийм Стърлинг по време на разочароващото им показване при успеха им с 4-2 над Лестър в четвъртфинала за Купата на Англия на Стамфорд Бридж.

Стърлинг не съумя да завоюва сърцата на почитателите на лондонския клуб, откакто бе платен за съвсем £50 милиона от Манчестър Сити. И разочарованията кипяха по време на дуела с водачите в Чемпиъншип.

При воденето на сините с помощта на ранен гол на Марк Кукурела, Стърлинг имаше шанса да удвои преднината на домакините, откакто получиха дузпа. Коул Палмър и преди е изпълнявал точкови удари, само че неговият по-възрастен съотборник пое отговорности този път.

Това решение обаче се оказа противоположен резултат, защото стражът на Фокс Якуб Столарчик се досети вярно, с цел да го избави. След това Стърлинг пропусна още една златна опция, когато излезе един на един, само че стреля на ярдове настрана от гредата.

Той в действителност сътвори втори гол за Челси, като изведе Палмър, само че възникн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР