Привържениците на Барселона, които имат правото да гласуват за президент

...
Привържениците на Барселона, които имат правото да гласуват за президент
Коментари Харесай

Феновете на Барса скочиха срещу президента на клуба

Привържениците на Барселона, които имат правото да гласоподават за президент на клуба, скочиха против Хосеп Мария Бартомеу, събирайки подписка против неговото премахване.

Те са гневни на сегашния властник за метода, по-който управлява отбора от " Камп Ноу ". Дясната ръка на някогашния необут Сандро Росел направи редица безумни прехвърляния, последният от които е привличането на 29-годишния Паулиньо от Гуанджоу за 40 милиона евро.

А за същата сума се чака да си тръгне един от гениите на клуба Сержи Роберто, който вкара победния гол при феноменалния поврат против ПСЖ - 6:1.

Ето какво пишат последователите на " каталунците ":

" Нашият клуб умира! Ти имаш силата да се разграничиш от Сандро Росел и Бартомеу, който е като него!

При Хосеп Мария Бартомеу Барселона изгуби своята еднаквост. Философията на Йохан Кройф беше унищожена. В момента клубът ни не може да притегли мощен футболист и да печели трофеите, които печелеше преди години.

Бартомеу е другар на Росел, който се е запътил към пандиза поради измами при прехвърлянето на Неймар от Сантос в Барса.

Бартомеу усилва цените на билетите. Той желае милиони за себе си и мисли, че тъкмо ти си простакът, който ще изпълни тези джобове с евро!

Бартомеу е некадърен да направи един добър входящ трансфер. Привлича единствено футболисти със противоречиви качества за огромни суми. Последният образец е Паулиньо.

Този президент и хората към него изгониха Дани Алвеш, тъй като бил остарял, а в този момент взимат 29-годишния Паулиньо от Китай! Това управление не предлага нов контракт на капитана, на легендата Иниеста и най-вероятно той също ще си тръгне след края на сезона.

Бартомеу умъртви школата на клуба. Вече не се постановат юноши, а се дават милиони евро за ветераните Арда Туран и Паулиньо. Арда му трябваше поради пазара в Турция, с цел да е удовлетворен един от спонсорите... " Беко ". При Бартомеу Барса завоюва 1 пъти Шампионска лига за 3 години. Реал подвигна 3 за 4 години...

Вече няма " Уницеф ", има Катар и Ракутен! Ако искаш всичко това да спре и да гледаш по какъв начин още веднъж Барса подвига купите, а не Реал - дай своя глас за предварителни избори! Да изгоним този плъх от " Камп Ноу "! ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР