Привържениците на Арсенал, които се съмняваха, че Кай Хаверц трябва

...
Привържениците на Арсенал, които се съмняваха, че Кай Хаверц трябва
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд казва на феновете на Арсенал да се извинят на Микел Артета, подписвайки направените коментари

Привържениците на Арсенал, които се съмняваха, че Кай Хаверц би трябвало да бъдат накарани да се извинят на немския нападател, съгласно Рио Фърдинанд.

Хаверц се причисли Арсенал в трансфер от Челси за £65 милиона през летния прозорец, пристигайки дружно с Деклан Райс, Джуриен Тимбър и Дейвид Рая. Докато почитателите бяха единомислещи по отношение на значимостта на подписването на Райс от Уест Хем против рекордната за клуба сума от £105 милиона, идването на Хаверц раздели мненията.

Той способства единствено за 32 гола и 12 асистенции в 139 мача за Челси, макар че един от тези голове завоюва сините на финала на Шампионската лига през 2021 година Не всички бяха уверени, че Микел Артета знаеше какво прави в дава толкоз доста за Havertz, само че неотдавна завоюва почитателите.

Германският национал към този момент има 10 гола и пет асистенции този сезон и беше инструмент за успеха с 3-0 над Брайтън, която изпрати Арсенал на върха във Висшата лига. И говорейки преди първия четвъртфинален мач на Арсенал от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР