Привържениците на аржентинския клуб Алмиранте Браун, бесни от лошите резултати

...
Привържениците на аржентинския клуб Алмиранте Браун, бесни от лошите резултати
Коментари Харесай

Палеж на кола и стрелба по къщата на клубен бос Аржентина

Привържениците на аржентинския клуб Алмиранте Браун, гневни от неприятните резултати на тима, които го свлякоха на последното място в трета лига, са стреляли по къщата на президента на тима през уикенда, оповестиха от полицията в Буенос Айрес.

Феновете на тима нападнаха дома на Антонио Ардженто, както и са запалили една от колите в двора в неделя сутринта, единствено няколко часа след провалянето с 1:2 от Сан Мигел, което е 4-то следващо проваляне, оплака се самият президент на клуба.

Този резултат остави Алмиранте Браун на последното място в дивизия Примера Б Метрополитано, на 5 точки от тима пред тях.

" Поради неприятната форма, в която се намира тимът, сме привикнали да ни атакуват в обществените мрежи, на някакви по-груби смешки и апели да си подаваме оставката като управление. Но насилието е недопустимо, каквото и да се случва, съобщи президентът на клуба Антонио Ардженто.

От полицията в столицата на страната оповестиха, че Ардженто е подал публично недоволство, само че е отбелязал, че това не е за първи път да бъде заплашван. Фенове от наричаните в Аржентина групи Барра ключалка преди този момент са потрошили стъклата на дома му.

В последните години насилието в аржентинския футбол се усилва, като най-често страдат играчи и ръководители, които са атакувани от агитките и удряни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР