Привърженици на партия Възраждане и на ДПС се събраха заедно

...
Привърженици на партия Възраждане и на ДПС се събраха заедно
Коментари Харесай

Възраждане и ДПС - заедно на протест срещу кабинета СНИМКИ

Привърженици на партия " Възраждане " и на Движение за права и свободи се събраха дружно на митинг против държавното управление пред служебния вход на Народното събрание.

Днес денем на бул. " Александър Дондуков " в София пристигаха и паркираха десетки рейсове от цялата страна. Част от хората, слезли от тях, твърдяха, че са пристигнали на екскурзия в София, а други, че са пристигнали на митинг против кабинета " Петков ", заяви Би Ти Ви.

Протестиращите против държавното управление към този момент са се събрали от страната на служебния вход на Народното събрание към храм-паметника " Св. Александър Невски ". Чуват се викания " Движение за права и свободи " и " Оставка ".

" Хора от цяла България са тук, с цел да стачкуват и да изискат оставката на това държавно управление. Ние сме пристигнали на кротичък митинг ", съобщи кметът на Кърджали Хасан Азис, представен от Би Ти Ви. На въпрос дали не се тормози от това, че последователите на Движение за права и свободи са на един митинг с тези на " Възраждане ", той отговори, че не вижда проблем.
 Автобусите, паркирани по бул.
© Лили Тоушек

Автобусите, паркирани по бул. " Дондуков "

Малко по-късно и Делян Пеевски се причисли към митинга, поздравявайки събралите се около Народното събрание хора.

Пред Министерството на спорта пък се събраха последователи на " ИТН ". Те стачкуваха против така наречен от партията предатели - петимата депутати и министъра на спорта Радостин Василев, които се отделиха от политическата мощ поради властническите способи на ръководство в нея.
 ред Министерството на спорта пък се събраха последователи на
© Велко Ангелов

Днес към 16.30 край храма " Св. Александър Невски " се организира и митинг на транспортните компании. Те недоволстват против повишаването на горивата и неналичието на ограничения за обезщетения. Представителите на сектора декларират, че изпълнителната власт не е реагирала на настояванията им, отправени още преди два месеца.


Към 18:30 площадът пред Народното събрание към този момент е изпълнен с хора, подкрепящи държавното управление, а придвижването по бул. " Цар Освободител " е блокирано.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР