Привърженици на отбора на Хърватия показват подкрепата си за своя

...
Привърженици на отбора на Хърватия показват подкрепата си за своя
Коментари Харесай

В Хърватия цари еуфория преди финала

Привърженици на тима на Хърватия демонстрират поддръжката си за своя тим на международното състезание по футбол в Москва, облечени в фалшификати на екипите на тима, които се създават в Сърбия, съобщи Танюг. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Читатели на вестник " Блиц " от Хърватия са изпратили на редакцията снимка на опакован екип на хърватския тим, на който ясно се вижда надписът " Made in Serbia ". м Очевидно някой в Сърбия в точния момент е реагирал, посочил е бизнес усет и печели от триумфа на съседите, разяснява Танюг.

В Хърватия царува футболна еуфория след историческото класиране на финалите на международното състезание. Отборът на Хърватия играе в екипи Nike и на финала ще бъде с обичайния си шахматен червено-бял екип, вместо със " щастливия черен ", с който завоюваха на осминафинала, четвъртфинала и полуфинала.

Финалът на Мондиала сред Франция и Хърватия ще се играе в неделя в 18,00 часа на стадион " Лужники " в Москва. Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 2:1краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР