Привърженици на Левски се докоснаха днес до Купата на България

...
Привърженици на Левски се докоснаха днес до Купата на България
Коментари Харесай

Иво Ивков отново похвали привържениците на Левски

Привърженици на Левски се допряха през днешния ден до Купата на България в Петрич, а трофеят беше донесен в южния град от изпълнителния шеф на клуба Ивайло Ивков.

Десетки почитатели от всички възрасти през днешния ден се събраха в градския парк на южния град, с цел да се допрян до купата и да се снимат с нея.

За Българска телеграфна агенция Ивков сподели, че поканата е пристигнала от локалния почитател клуб на тима " Блу бойс Петрич ", с помощта на чиято самодейност довечера бе открит и първия монумент на Апостола на свободата в града.

Изпълнителният шеф на ПФК Левски уточни инициативността на локалния клуб от последователи на тима, които са събрали сумата от близо 30 хиляди лв. за пет години. " Представете си, това не е за ден и два, не е кампанийно, какъв брой уверени са тези хора и каква е тяхната обич към Апостола на българската независимост ", сподели още Ивков.

На въпрос на Българска телеграфна агенция каква мощ са почитателите, изпълнителният шеф на клуба отговори, че това е най-голямата мощ, без конкуренция. " Вие го виждате през тези месеци, акцията " Левски е безконечен ", новото съдружие " Левски на левскарите ", въобще този възторг, който идва от хората, смятам, че за нас е казусът, управление и екип да откликнем и да отговаряме на упованията. ", сподели Ивков.
 Френски първенец свири Левски - ПАОК
Френски първенец свири Левски - ПАОК

Жереми Пиняр загря с мачове в Южна Корея
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР