Привърженици на футболните ЦСКА и Партизан отидоха в Пирогов, за

...
Привърженици на футболните ЦСКА и Партизан отидоха в Пирогов, за
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА и Партизан отидоха в Пирогов, подкрепиха пострадалите сръбски деца

Привърженици на футболните ЦСКА и Партизан отидоха в " Пирогов ", с цел да поддържат потърпевшите деца при злополуката на автомагистрала " Тракия " и техните родители.

Феновете от Сектор Г, дружно с представители на ултраси на на Гробарите, се интересували от какво имат потребност децата и родителите им, и да оказват помощ с каквото е належащо.

Те предадоха поздравления на децата и пожелаха бързо възобновяване.

От Сектор Г отхвърлиха коментар и обявиха, че хората би трябвало да се поддържат в сложни моменти.



" Молим се за всички деца да оздравеят и да се възстановят по-бързо ", сбити бяха от Сектор Г. Две от децата, които бяха в най-тежко положение при злополуката на рейса, 14 август т. година, неделя вечерта, бяха превозени от Стара Загора в София в детската клиника на " Пирогов ".

Днес и двете дечица са оперирани и са в реанимация. На едното е направена тежка интервенция за стабилизиране на счупвания на таза. На другото лекарите са направили мекотъканна намеса. " В тежко, само че устойчиво положение са децата и са без непосредствена заплаха за живота все още. Нощта е минала умерено ", сподели шефът на " Пирогов " доктор Валентин Димитров.

Д-р Димитров уточни още, че през вчерашния ден е провел среща с краткотрайно ръководещия посолството на Република Сърбия Славица Панич, родителите на едното момче и брата и сестрата на другото. По време на нея шефът и лекуващите лекари на децата срещнаха тъкмо какво е положението на момчета.

Д-р Димитров сподели, че болничното заведение е в непрекъсната връзка с Министерството на здравеопазването и министър Меджидиев, откъдето осведомят сътрудниците си в Сърбия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР