Привърженик съм на правилата и законите и тяхното спазване!Така легендата

...
Привърженик съм на правилата и законите и тяхното спазване!Така легендата
Коментари Харесай

Мамалев за случая с Джокович: Прави балкански глупости! Правилата са за всички - независимо дали си Джокович или Меси!

" Привърженик съм на разпоредбите и законите и тяхното съблюдаване! "

Така легендата на българското кино и спектакъл Георги Мамалев разяснява случая с Новак Джокович и възбраната му да взе участие на шампионата " Аустралия Оупън ".

" Правилата са за всички! Независимо дали си Джокович или Меси, би трябвало да се подчиниш на закона. Фалове стават на всички места по света. Като станат малко по-известни, и си разрешават да карат с алкохол, опиати, все едно са недосегаеми ", пази безапелационната си позиция Мамалев.

Актьорът счита, че Новак си е направил сполучлива реклама и повече клони към някаква интрига от страна на спортиста.

" Джокович си направи страхотна реклама с тази история с имунизацията. Имам възприятието, че той не е в толкоз добра форма, и този филм, който направиха, е единствено в негова изгода. Доста от тези, които се състезават, са го били. Ноле не е специфичен ", изрази позицията си пред " България Днес " огромният български артист.

Георги Мамалев категоризира проявата на тенисист номер 1 с малко, само че ясно изложение: " Балкански нелепости и измислици. Това е държанието на Джокович ".

Звездата от " Оркестър без име " е на мнение, че откакто уредниците на шампионата са наложили такива правила за участниците в шампионата, значи те би трябвало да се съблюдават.

" Либерализма не ми го хвалете! Това с нарушаването на правата стана малко допълнително. Тези хора, които споделят, че им нарушават правата, като ги принуждават да се имунизират, ами те не нарушават ли моите права, зашото след това ще ме заразят? Решават, че няма да се имунизират, само че по-късно цялата страна би трябвало да му поеме лекуването. Когато страната е застрашена, би трябвало да бъде направено всичко, че да бъде непокътната ", изрично съобщи Мамалев.

Макар да се дефинира като търпелив човек, той счита, че с тази либерализация до средата няма да я докараме. Същото му е мнението за нарушаването на правата на хората и свободата на словото.

" Бих предпочел да приказват тези, които знаят какво споделят и по какъв начин да го кажат ", приключва Мамалев.

Друг огромен български актьор Калин Сърменов даже взе решение да се откаже от Ноле. Директорът на Сатирата недоумява по какъв начин звездата на тениса може да си разреши сходно отношение към един от най-важните шампионати.

" Като е толкоз популярен Ноле, да го оставят да си играе самичък! Или това потвърждава, че всичко е пари, а тенисът е без значение! Тъжно, извънредно тъжно и ужасно за индивидите. Хората ти се възхищават и ти от тази естрада, когато всеки ден умират хиляди, да се държиш по този начин? За страдание, нямам към този момент обичан тенисист. Да си човек е по-важно за мен ", споделя Сърменов.

Лео Бианки е безапелационен, че карцерът на Джокович е прекомерно последна мярка. Шеф-готвачът обаче изрази позицията си, че разпоредбите са, с цел да се съблюдават.

" Много е внимателно. Ако всички са отишли на шампионата с нужните документи и са спазили условията, не е правилно да бъде правено изключение за един международен първенец просто тъй като е първенец и е прочут ", показа пред " България Днес " Лео.

Италианецът е за имунизацията, само че споделя, че в последно време хората са почнали да се обръщат един против различен поради разликите в мнението си за ковид.

" В една страна би трябвало да има ограничения. Започваш да усещаш омразата на хората, които са на противоположното мнение. Ние би трябвало да минем през това един до друг ", добави Бианки.

В отбрана на Новак Джокович се изправи Миодраг Иванов. Известният шоумен, който през днешния ден става на 76 година, дефинира като комплексари всички, които хулят по адрес на Ноле.

" Горд съм със сръбския си генезис! A вашето отрицателно отношение към Ноле потвърждава какви " безгрешни " комплексари сте, откакто " ценностната " ви система позволява,че Джокович не се имунизира само от " сръбски дебелоглав "! ", споделя позицията си Миодраг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР