Привърженик на Уелс е починал по време на Световното първенство

...
Привърженик на Уелс е починал по време на Световното първенство
Коментари Харесай

Фен на Уелс почина по време на Световното в Катар

Привърженик на Уелс е умрял по време на Световното състезание по футбол в Катар. 62-годишният Кевин Дейвис е бил признат в болница " Хамад Дженерал " в Доха след загубата на " драконите " с 0:2 от Иран. Той не е бил на стадиона, а а е останал в жилището си, тъй като не се е чувствал добре. Най-вероятната причина за гибелта му е инфаркт.
Прочетете още
" Кевин Дейвис беше част от " Червената стена " и всички сме покрусени от новината. Изпращаме съболезнования на фамилията му. Всички ние сме като една огромна фамилия, а в този момент изгубихме един от нашите членове ", съобщи един от представителите на Уелската асоциация на футболните почитатели - Пол Кокри.

Въпросният почитател е бил в Катар дружно със сина си и негови другари. Футболната асоциация на Уелс пък ще направи всичко допустимо да помогне за прибирането вкъщи на тленните остатъци на Дейвис.

Това е втори смъртен случай в Катар, обвързван с Мондиал 2022. Преди два дни в хотелската си стая умря 65-годишният английски ефирен специалист Роджър Пиърс. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР