Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите

...
Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите
Коментари Харесай

Пети ден в неизвестност: Търсят 12-годишния Александър в цялата страна

Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите дейности, които може да са свързани с битието и положението му. Има закъснение на подаването на информация към органите на Министерство на вътрешните работи от страната на бащата и околните на момчето. От психическа позиция бащата прекомерно умерено изяснява цялата обстановка, това би трябвало да се вземе поради. Толкова дълъг интервал от време, в случай че детето не е приютено някъде, е най-вероятно да излезе с драматичен резултат, съобщи в Българска национална телевизия " Денят стартира " криминалистът Ботьо Ботев. По думите му при такава голяма организация би трябвало да се допуска, че детето не се е отдалечило доста от мястото на изгубване.



При такава конюнктура е доста мъчно да се претърси всеки метър в планината. Не може да се каже, че едно изгубване е без никакви следи, въпросът е да се фиксират събитията, при които е изчезнало детето, добави Ботьо Ботев.

Той разяснява, че гражданската реакция е спонтанна, което прави усещане. Това е нещо извънредно, тези хора заслужават признателност, без значение от резултата, акцентира криминалистът.

Фактът, че е не се е стигнало до резултат не значи, че нещата не се правят вярно и проведено, сподели още Ботьо Ботев и разясни, че не изключва всевъзможни версии.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР