Притеснява се за кралицата Напоследък принц Хари все по-често обмисля завръщането

...
Притеснява се за кралицата
Напоследък принц Хари все по-често обмисля завръщането
Коментари Харесай

Принц Хари обмисля да…

Притеснява се за кралицата
Напоследък принц Хари все по-често обмисля завръщането си във Англия, защото в Съединени американски щати се усеща беззащитен.

Запознати издават, че е изпаднал в суматоха поради баба си – кралица Елизабет Втора.

Въпреки множеството спорове в връзките сред Съсексови и кралското семейство, той е живото доказателство на изказванието, че кръвта вода не става.
 Хари
Притеснява се за кралицата

Запознати издават, че откакто научил, че преди броени дни кралицата била откарана по неотложност в болница, е изпаднал в суматоха, отбелязва „ Us Weekly “.
„Хари се почувства беззащитен в Монтесито – на хиляди километри разстояние от баба си и непрекъснато поддържаше контакт с нея“, разкрива източникът на изданието.

За никого не е загадка, че принц Хари се реалокира дружно със брачната половинка си Меган Маркъл в Съединени американски щати през март 2020 година Изглежда той към момента изпитва виновност за това, че не е съумял да се сбогува персонално с дядо си принц Филип преди гибелта му, разкрива още източникът.
„Хари в никакъв случай не би си дал прошка, в случай че същото се случи и с обичаната му баба“, споделя неназованият източник, допълвайки, че принц Хари „се надява да се прибере вкъщи за Коледа с Меган.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР