Притеснява ме, че може да се стигне до конфронтация между

...
Притеснява ме, че може да се стигне до конфронтация между
Коментари Харесай

Каракачанов притеснен от блокирането на кръстовища: Може да се стигне до конфронтация

Притеснява ме, че може да се стигне до борба сред жителите и тези, които са решили да си вършат плаж на жълтите павета и да затварят придвижването. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността след производството на първия випуск на възобновеното ВВВУ "Георги Бенковски " на летище Долна Митрополия, помолен от публицисти да разяснява "блокадата на София ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Чак обсада в София не е - едно две кръстовища не е "София под обсада ", сподели Каракачанов. "Българските жители имат право да стачкуват. Убеден съм, че и жителите, които не могат да пътуват също имат лимит, който има връхна точка. Има форми на митинг, които са допустими за цялото общество. Това, което ме тормози е, че може да се стигне до борба сред жителите и тези, които са решили и да си вършат плаж на жълтите павета и затварят придвижването. Призовавам жителите към самообладание, органите на реда - към успокоение. В края на краищата всеки има право да си показва мнението. Трябва добре да си намерения дали изразявайки своето мнение, не пречи на мнението на другия и не пречи на правата на другия ", посочи вицепремиерът.

Провокация на Орлов мост! Задържаха пиара на Иванчева, протегнал ръка на жена с патерица

Той уточни, че "в тези митинги има и хора с политическа упоритост, прилежащи към всякакви политически обединения, до болежка познати от историята, има и хора, които получават хонорари да нервират полицията, да предизвикат полицията и да търсят сблъскване. Голямата част - най-вече младежи, които са видели по какъв начин се живее в друго общество, желаят някаква смяна. И тук изкуството е да се откри разговор с тези хора, и да се види това, което е належащо да се направи като смяна - част от рационалните претенции да бъдат по някакъв метод почетени. Защото има разнообразни претенции. Аз чувам и разбирам рационалните претенции - по този начин съм организиран ", акцентира вицепремиерът.

Столична дирекция на вътрешните работи: Ще приказваме с протестиращите на Орлов мост да освободят мястото

Попитан дали ще си подаде оставката, той съобщи, че в случай че цялото държавно управление си подаде оставката, също ще я подаде.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР