Притеснителното е, че тези случаи вече не са драматични, а

...
Притеснителното е, че тези случаи вече не са драматични, а
Коментари Харесай

Слави Ангелов: В България живеем в анархия, нямаме правосъдие

Притеснителното е, че тези случаи към този момент не са трагични, а се трансфораха в българската нормалност. Някаква жена, която е заплашвана, или някакъв мъж, който е заплашван, след което е погубен и не са взети никакви ограничения. Това разяснява журналистът Слави Ангелов пред " Нова " по отношение на убийството на 32-годишната Кристина Атанасова от София.
Прочетете още
" Това приказва, че упрекнатият в убийството на Кристина изобщо не счита, че е направил нещо неприятно. За него няма нещо трагично. Калоян е с две условни присъди поради ревнивост – за закани и палеж на кола, което е в прорез със закона. В България няма правила за нищо, това е казусът ", сподели още Слави Ангелов.

„ Това не е обикновено. Първата ти присъда може да е условна, тъй като си с чисто правосъдно минало, само че втората би трябвало да е ефикасна. Имаме разпад на държавността. Политици, които не може да формулират проблемите, а пък камо ли да ги решат. Живеем в безредица ”, съобщи Ангелов.

Според него правосъдна промяна няма да е задоволителна, с цел да се оправят проблемите в страната.

„ Нашите политици са се вторачили в прокуратурата.Искат да вършат промяна. Това обаче не е задоволително. Независимо, че има доста смели и работещи прокурори, има доста безучастие и корупция ”, посочи Слави Ангелов.

Той разяснява и новината, че Даниел Димитров-Релето, прочут като член на групата за отвличания „ Наглите “, излезе от ареста против парична гаранция.

„ Тези неща стават тихомълком. Разбираме за тях, когато създадат друго закононарушение.България е в доста тежък и комплициран интервал на своето развиване. Разполагаме с най-ниското равнище политици от демократичните промени насам ”, твърди журналистът.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР