Притеснително е мълчанието на Петър Стоянов относно споменатата от талибаните

...
Притеснително е мълчанието на Петър Стоянов относно споменатата от талибаните
Коментари Харесай

Осман Октай: Петър Стоянов продаде емблемата СДС на мафията ГЕРБ

" Притеснително е мълчанието на Петър Стоянов по отношение на упоменатата от талибаните на ГЕРБ негова кандидатура за президент и то няколко дни откакто към 6 септември направи няколко обиколки по малките екрани ".

Това сподели пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай.

" Имам самочувствие да кажа, че добре познавам Петър Стоянов, тъй като съм от хората, работили покрай него, както по време на предизборната му акция, по този начин и през годините на неговия президентски мандат. И като подобен, желая да изразя паниката си от няколко обстоятелството - братята Петър и Емил Стоянови освен разрушиха Съюз на демократичните сили, само че продадоха емблемата Съюз на демократичните сили на мафията ГЕРБ ", сподели още Октай.

" Той има две благоприятни условия. Първата е неотложно да излезе и да отбрани както себе си, по този начин и достойнството на хората, които са работили за него, отричайки новината, която ГЕРБ стартира. В противоположен случай ще останем със подозрението, че Петър Стоянов още веднъж ще одобри солидни активи в Швейцарски банки и ще изчезне от България, осигурявайки както своите старини, по този начин и бъдещето на своите деца и внуци, без значение от опетненото си име и правила. Изборът е негов ", разяснява Октай.

" Много хора му станаха съучастници. Те също продавайки емблемата Съюз на демократичните сили, в действителност се осребриха. Днес борбата не е комунизъм и антикомунизъм, не е ляво и дясно, а извоюване на окопалата се мафия ", безапелационен е Осман Октай.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР