Притеснително е какви хули се изляха срещу Карбовски, предложен за

...
Притеснително е какви хули се изляха срещу Карбовски, предложен за
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Притеснително е какви хули се изляха срещу Карбовски

Притеснително е какви ругатни се изляха против Карбовски, препоръчан за член на Съвет за електронни медии

И съгласно мен не е за тази работа - би трябвало да си прави излъчвания, репортажи, това, в което е мощен.

Но по въпроса за Съвет за електронни медии - за какво преобладаващото мнение е, че за там би трябвало някой добродушен служител, че дори и изцяло неосведомен с медии. В Съвет за електронни медии избираха и към момента има членове без никакъв опит в медии, и елементарни маши, които единствено извършват поръчки. И те станаха без звук членове на Съвет за електронни медии. А в този момент огромен звук, че предложили Карбовски - публицист, минал през печата, радиото и малкия екран, познава от всички страни медиите - и като създател и водещ, и независим продуцент, подритван, уволняван, съден. Знае какво е независимост на медии и се е застъпвал за нея. И на първо място автентичен.

У нас не утвърждават истинските, в случай че не са истински вид Мон Дьо - ей такива ни дай. И за Съвет за електронни медии - цензори, но наши цензори. Да пускат единствено верните работи.

Във видеото, с което се отхвърля от предлагането за Съвет за електронни медии, Карбовски уточни демократичните комсомолци за нови цензори и хора, които ни споделят кое е вярно и сочат с пръст нарушителите. Ами, склонен съм.

Карбовски може да не се харесва на всеки, но това е демокрацията и това е демократизъм - приемливост към другите. Или толерантността е единствено за едни други разнообразни?

Иван Бакалов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР