Притеснително е да се събират лични карти преди изборите в

...
Притеснително е да се събират лични карти преди изборите в
Коментари Харесай

Демерджиев пред bTV: Притеснително е преди изборите да се събират лични карти


Притеснително е да се събират персонални карти преди изборите в такива количества. Прокуратурата се е самосезирала по случая. Доколкото знам е тествана информацията. Не се удостоверява това да е обвързвано с изборите, само че следствието продължава. Това съобщи пред bTV вътрешният министър Иван Демерджиев.

Той добави, че Министерство на вътрешните работи има сигнали от доста места и работи по всички от тях. Работим по две линии – едната е предварителна защита, втората е оперативна работа и тя е доста по-засилена по отношение на предходните избори.

“Броят на досъдебните производства досега е 54, като наклонността е да се повишават. Броят на арестуваните е 39, което е към над четири пъти повече от арестуваните на предишните избори на този стадий ”, сподели вътрешният министър.

Катастрофата с мигранти край Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “

„ Имаше злополука, тъй като не разрешаваме на хората да минават територията на страната. Оценката на Европейска комисия с помощта за подсилване на защитата на външната ни граница демонстрира, че напъните ни са оценени, Комисията счита, че се оправяме “, съобщи Демерджиев.

Вижте какво сподели Демерджиев за случая с картината на Джаксън Полък във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР